Ιταλία: Ο Mahmood επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο Τελ Αβίβ.

Ιταλία: Ο Mahmood επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο Τελ Αβίβ.

Ο Mahmood τελικά επιβεβαίωσε ότι θα λάβει μέρος στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ εκπροσωπώντας την Ιταλία.

ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο νικητής του Sanremo 2019, Mahmood, είχε δηλώσει στην συνέντευξη τύπου ότι θα εκπροσωπούσε την Ιταλία στο Τελ Αβίβ. Ωστόσο σε μετέπειτα δηλώσεις του σε διάφορα μέσα εξέφρασε τις επιφυλάξεις του και ότι θα έπρεπε να δει από κοινού το όλο εγχείρημα με την RAI.

Τελικά σήμερα ο καλλιτέχνης επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook ότι θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό με το τραγούδι  “Soldi” (Money).

Σύμφωνα με τον Mahmood το, “Soldi” είναι ένα προσωπικό ξέσπασμα, που δημιουργήθηκε από την σχέση του με τον πατέρα του. Ο καλλιτέχνης γεννήθηκε στο Μιλάνο από μητέρα καταγόμενη από την Σαρδηνία, ενώ ο πατέρας του είναι από Αίγυπτο αλλά απών στην ζωή του από την ηλικία των έξι. Ο πατέρας του έχει κάνει τέσσερις γάμους και έχει αρκετά παιδιά ανά τον κόσμο.

Το τραγούδι στην παρούσα μορφή ξεπερνά το όριο των τριών λεπτών και θα πρέπει να το προσαρμόσει αναλόγως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.