Ισπανία: Δείτε το videoclip του La Venda

Ισπανία: Δείτε το videoclip του La Venda

Αποκαλύφθηκε σήμερα το videoclip της ανανεωμένης εκδοχής του La venda, της Ισπανικής συμμετοχής για την Eurovision 2019 με τραγουδιστή τον Miki Núñez. Το videoclip είναι σκηνοθετημένο από τους Adrià Pujol και Fèlix Cortés, και  είναι γυρισμένο σε διάφορες περιοχές της Βαρκελώνης. Το video δείχνει νέους ανθρώπους να χορεύουν στους ρυθμούς του La venda και να ζουν την ζωή τους με αισιοδοξία. Ο ίδιος ο Miki δήλωσε ότι το μήνυμα του τραγουδιού είναι να ζήσουμε την ζωή χωρίς προκατάληψη.

Και η σκηνική παρουσία και το videoclip είναι πολύ σημαντικά γι’αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τους στίχους. Το μήνυμα πρέπει να γίνει τέλεια κατανοητό, το οποίο δεν είναι μόνο για γιορτάζουμε και να χορεύουμε, αλλά να αφήσουμε πίσω τους περιορισμούς, να αγαπήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα.

Θυμίζουμε ότι ο Miki επιλέχθηκε μέσω του Eurovision Gala του  talent show Operacion Triunfo, ενώ στην σκηνική παρουσία του τραγουδιού θα συμβάλει και ο Φωκάς Ευαγγελινός. Επίσης η Ισπανία θα διαγωνιστεί απευθείας στον τελικό ως Big-5.

Μία σκέψη στο “Ισπανία: Δείτε το videoclip του La Venda

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.