Ην. Βασίλειο: Το αινιγματικό tweet που “φούντωσε” τα σενάρια για επιστροφή του James Newman στην Eurovision 2020

Ην. Βασίλειο: Το αινιγματικό tweet που “φούντωσε” τα σενάρια για επιστροφή του James Newman στην Eurovision 2020

Το Ην. Βασίλειο τηρεί σιγή ιχθύος για το πως πρόκειται να πορευθεί στην ερχόμενη Eurovision έπειτα από την φετινή ακύρωσή της. Για το 2020 είχε επιλεχθεί ως εκπρόσωπος ο James Newman, αδερφός του πολύ γνωστού καλλιτέχνη John Newman με πολλές μεγάλες συνεργασίες. Κι ενώ κι ο ίδιος ο James δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα tweet που έκανε αρκετούς φαν να αναρωτιούνται αν ο καλλιτέχνης επιστρέφει στην Eurovision 2021.

Το tweet ανέφερε:

Είχα μία παραγωγική εβδομάδα γράφοντας με τους φίλους μου που γράψαμε μαζί και το One Last Breath.

To One Last Breath είναι σε σύνθεση τόσο του James Newman όσο και των  Adam Argyle, Ed Drewett και Iain James (Αζερμπαϊτζάν 2011).

Αν αφορά την Eurovision θα δείξει το επόμενο διάστημα αλλά δεν θα μας φαινόταν κι απίθανο αφού φέτος το ΒΒC πήγε ένα βήμα μπροστά με την συνεργασία του με μεγάλη δισκογραφική εταιρία (BMG) ενώ δεν είναι κι αρκετοί οι γνωστοί καλλιτέχνες που θα ήθελαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα.

Πάντως ο James είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ότι θα επέστρεφε στην Eurovision κι έχει κατά νου το είδος του τραγουδιού που θα ήθελε, αν τελικά τον επέλεγε το BBC. Ίσως ένα δυναμικό και ρυθμικό κομμάτι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.