Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Νορβηγίας και της Ολλανδίας

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Νορβηγίας και της Ολλανδίας

Επόμενη πρόβα, αυτή της Νορβηγίας και των Keiino. Στη σκηνή βλέπουμε τα 3 μέλη του γκρουπ, φορώντας μαύρα ρούχα, ενώ ο καθένας βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο πάνω στη σκηνή. Αρχικά βλέπουμε τον Tom που ξεκινάει το τραγούδι, ενώ στη συνέχεια η κάμερα στρέφεται στην Alexandra και αργότερα στον Fred. Στο δεύτερο ρεφρέν πλησιάζουν ο ένας τον άλλον και τραγουδούν όλοι μαζί. Στη σκηνή επικρατεί το μπλε, το πράσινο και το κόκκινο χρώμα, ενώ παρατηρούμε και εφέ καπνού. Στο σημείο του τραγουδιού που πραγματοποιεί το σόλο του ο Fred, βλέπουμε και φωτιές επί σκηνής. Μια εντυπωσιακή πρόβα για την Νορβηγία.

Δείτε το video από τη δεύτερη πρόβα της Νορβηγίας

https://youtu.be/64wttdCyxO4

Συνεχίζουμε με την Ολλανδία και τον Duncan Laurence. Ο Duncan, ντυμένος στα μαύρα και αυτός, ερμηνεύει το τραγούδι του καθισμένος καθ’όλη τη διάρκεια της παρουσίασης μπροστά σε ένα πιάνο. Πάνω στο πιάνο βλέπουμε μια λάμπα, όπου στο επόμενο run τοποθετείται στο δάπεδο μπροστά από το πιάνο, ενώ στο τρίτο run την επανατοποθετούν στο σημείο που βρισκόταν αρχικά. Στο φινάλε του τραγουδιού η λάμπα ανάβει έντονα φωτίζοντας το πρόσωπο του τραγουδιστή. Στη σκηνή επικρατεί το μπλε χρώμα. Φωνητικά, μια πολύ καλή απόδοση για τον Ολλανδό.

Δείτε το video από τη δεύτερη πρόβα της Ολλανδίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.