Ακούστε το νέο τραγούδι των KEiiNO με τίτλο “Colours”

Ακούστε το νέο τραγούδι των KEiiNO με τίτλο “Colours”

Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι του συγκροτήματος KEiiNO  με τίτλο “Colours”. Οι KEiiNo εκπροσώπησαν την Νορβηγία στην Eurovision 2019 με το τραγούδι “Spirit in the Sky” και κατέκτησαν την 6η θέση. Το τραγούδι υπογράφουν Tom Hugo, Fred Buljo, Alexandra Rotan, Rüdiger Schramm, Alexander Olsson και Markus Bastøe. 

Οι  KEiiNO επιστρέφουν με ένα τραγούδι με υψηλότερη αξία και ενότητα στην πολυμορφία. Το τραγούδι ερμηνεύεται κυρίως στη Βόρεια Σάμι, μια γλώσσα που περιλαμβάνεται στη λίστα των γλωσσών που απειλούνται με εξαφάνιση. Σε αυτή την ηχογράφηση, μαζί με τους KEiiNO τραγουδάνε και 3 παιδιά όπου ο Fred Buljo γνωρίζει καλά αφού είναι δάσκαλος τους. Τώρα, στέκονται δίπλα του στο νέο single του.

Ο Νορβηγικός Εθνικός Ραδιοφωνικός φορέας NRK ήθελε μια μπάντα να γράψει ένα τραγούδι για την εκστρατεία τους να φέρουν πιο κοντά και να ενώσουν γενιές μέσω ενός τραγουδιού και έτσι επέλεξαν τους KEiiNO όπου έδωσαν και πάλι ένα τραγούδι που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις και να διασκεδάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.