Ουκρανία 2018: Και ο Verka Serduchka στον εθνικό τελικό ως μέλος της κριτικής επιτροπής

Μετά τη Jamala η οποία επιστρέφει και φέτος στην κριτική επιτροπή της Ουκρανίας, ένα ακόμη μέλος της περσινής 3αδας των κριτών μόλις επιβεβαίωσε την επιστροφή του. Ο Verka Serduchka (Andrey Mikhaylovich Danilkoεπιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως κριτής στον Εθνικό Τελικό της Ουκρανίας, μιας και ήταν κριτής και το 2016 όταν η κριτική επιτροπή κατέταξε την Jamala στην δεύτερη θέση πίσω από τους The Hardkiss. Έτσι λοιπόν έχουμε τα δυο από τρία μέλη της επιτροπής και αναμένουμε να δουμέ αν το τρίτο πρόσωπο θα είναι ένα από τα μέλη που είχαν λάβει μέρος στην επιτροπή το 2016 και το 2017 (Konstantin Shotayevich Meladze, Ruslana) ή κάποιο νέο πρόσωπο.

Ο Ουκρανικός Τελικός θα διεξαχθεί σε τρεις διαγωνιστικές βραδιές, δύο ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό.

  • 10/02 1ος ημιτελικός
  • 17/02 2ος ημιτελικός
  • 24/02 Τελικός

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων είναι ακόμη ανοιχτή και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018. Όταν κλείσει η περίοδος υποβολής, μια κριτική επιτροπή από επαγγελματίες θα επιλέξει 14 έως 30 συμμετοχές για να συναγωνιστούν στους ημιτελικούς. Η ανακοίνωση των συμμετεχόντων του Vidbir θα γίνει το αργότερο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Από κάθε ημιτελικό, κοινό και κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους 2 έως 4 διαγωνιζόμενους που θα περνούν στον τελικό της ουκρανικής επιλογής. Ο τελικός θα αποτελείται από 6 έως 9 συμμετοχές, όπου μια από αυτές θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στη Eurovision 2018.

Ο Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία στον διαγωνισμό το 2007, όπου και κατέλαβε την δεύτερη θέση, ενώ από τότε είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους στον διαγωνισμό και έχουν εμφανιστεί πολλές φορές είτε για να δώσει την βαθμολογία της χώρας του είτε για να μας παρουσιάσει τις ομορφιές του Κιέβου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *