Το «Grande Amore» των Il Volo δεύτερο video που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια προβολές στην ιστορία του διαγωνισμού

Όλοι θυμόμαστε το Grande Amore που ήταν η συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovisionτο 2015 και μεγάλο φαβορί  για τη νίκη εκείνη την χρονιά. Επίσης όλοι θα θυμόμαστε και την απογοητευτική τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πόσο θυμώσαμε οι περισσότεροι που η ιταλική συμμετοχή δεν κατάφερε να κερδίσει το βραβείο, παρότι ήταν πρώτο και με διαφορά στην ψηφοφορία του κοινού.

Η εκδίκηση όμως είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε το video του οπερατικού τρίο Il Volo με το Grande amore κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια views στο YouTube, κάτι που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής μόνο ο συμπατριώτης τους Francesco Gabbani με το Occidentali’s Karma (η συμμετοχή της Ιταλίας για το 2017), το οποίο βρίσκεται πλέον πάνω από τις 160 εκατομμύρια προβολές.

Βέβαια και άλλοι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στην σκηνή της Eurovision κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το μαγικό νούμερο όχι όμως με την συμμετοχή τους στον εκάστοτε διαγωνισμό όπως η Hadise (Τουρκία 2009) με το τραγούδι Prenses το 2015 και η μία και μοναδική Celine Dion (Ελβετία 1988) με το ανεπανάληπτο My Heart Will Go On το 1998.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τον ύμνο του έρωτα που τόσο παθιασμένα τραγούδησαν οι Il Volo αφού το Grande amore μέχρι και σήμερα μας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους, παραμυθένιους και ερωτικούς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *