Ελλάδα 2017: Πως θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ΕΡΤ για τη βραδιά επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2017. Στον ελληνικό τελικό λοιπόν, θα δούμε τα βίντεο κλιπ των τριών υποψήφιων τραγουδιών, που η Demy και ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχουν ετοιμάσει και οι Έλληνες εντός και εκτός συνόρων θα επιλέξουμε αυτό που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με το newsit, ομογενειακές οργανώσεις από εννιά χώρες θα δώσουν τις βαθμολογίες τους για τα υποψήφια τραγούδια και θα αποτελέσουν κατά κάποιο τρόπο την κριτική επιτροπή του ελληνικού διαγωνισμού. Ομογενείς λοιπόν από την Αυστραλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη διοργανώτρια της φετινής Eurovision Ουκρανίας και πέντε ακόμη χώρες, θα διαμορφώσουν το αποτέλεσμα, μαζί φυσικά με την ψήφο του κοινού. Εκτός όμως από το τηλεοπτικό κοινό εντός Ελλάδος, αναζητείται φόρμουλα ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και οι κάτοικοι του εξωτερικού, που θα παρακολουθούν τη βραδιά.

Τα έσοδα από τις κλήσεις και τα μηνύματα της ψηφοφορίας θα δοθούν σε ιδρύματα. Σκοπός της ΕΡΤ εξάλλου και της φετινής ελληνικής συμμετοχής είναι η αγάπη που θα είναι το μήνυμα και των τριών τραγουδιών, να μεταδοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, που θα παρακολουθήσουν και θα ακούσουν τη συμμετοχή μας.

Τον ελληνικό τελικό που θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου, θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά με ένα ακόμη πρόσωπο έκπληξη. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, θα λείπει στο Βελιγράδι στο εν λόγω χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου δεν θα είναι φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης του ελληνικού τελικού. Ως είθισται ο Hovig, εκπρόσωπος της Κύπρου στο διαγωνισμό, θα είναι εκεί για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό το Gravity, τη φετινή δηλαδή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision.

Έτσι θα είναι τα τρία τραγούδια της Demy!

Λίγες ημέρες λοιπόν υπομονή ακόμα, για να ακούσουμε τα τρία υποψήφια τραγούδια της χώρας μας για τη Eurovision 2017. Οι συντελεστές της φετινής μας συμμετοχής έχουν σηκώσει πολύ υψηλά τον πήχη των προσδοκιών όλων και όλοι ευελπιστούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *