Κριτής στο X Factor της Γεωργίας για τρίτη φορά η Τάμτα!

Για τρίτη φορά θα κάτσει στη θέση του κριτή του Χ Factor της Γεωργίας η Τάμτα. Παρά το γεγονός ότι έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε το πολυπόθητο «ναι» στην παραγωγή του σόου και έτσι φέτος που δεν θα έχει τα γυρίσματα του ελληνικού X Factor θα κάνει αυτό που γνωρίζει τόσο καλά, στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Αφού τελείωσε τις υποχρεώσεις της στο Καμπαρέ και ολοκληρώνει σιγά σιγά τις εμφανίσεις της και στο Box, η Τάμτα παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που έχει τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να συμμετάσχει για τρίτη φορά στην κριτική επιτροπή του Χ Factor της Γεωργίας. Παρότι το σκεφτόταν καιρό, δέχθηκε τελικά την τιμητική πρόταση προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο στη Γεωργία και να δει τους συγγενείς και φίλους της εκεί.

Ήδη βρίσκεται στην Τιφλίδα για τα πρώτα γυρίσματα, από όπου μπορείτε να δείτε και τις φωτογραφίες παρακάτω.

Είναι γνωστή τόσο η αγάπη της Τάμτα για την ιδιαίτερη πατρίδα της, αλλά και των συμπατριωτών της για αυτήν. Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που τη θεωρούν την καταλληλότερη να εκπροσωπήσει τη χώρα τους στο διαγωνισμό της Eurovision. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρωταπριλιάτικο αστείο του ΙΝΦΕ Γεωργίας:

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Τάμτα μας και κάθε επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει γιατί πραγματικά το αξίζει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *