Ηνωμένο Βασίλειο : Ο James Blunt προστίθεται στη λίστα των όσων θέλουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Ισραήλ

Μετά τις δηλώσεις του Robbie Williams στον σχολιαστή των ημιτελικών του διαγωνισμού για το BBC, πως επιθυμεί να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision, ένας ακόμα superstar της χώρας, προστίθεται στη λίστα αυτών που θα ήθελαν να περισώσουν την τιμή της Γηραιάς Αλβιώνας στο διαγωνισμό. Ο James Blunt σε συνέντευξη του σε εσθονικό μέσο, δήλωσε πως είναι έτοιμος όποτε τον καλέσουν, να φέρει τη νίκη στη χώρα του.

Σε συνέντευξη του στο Publik DELFIο James Blunt σχολίασε τα αποτελέσματα της Eurovision 2018, την άσχημη κατάληξη για άλλη μία χρονιά του Ηνωμένου Βασιλείου στο διαγωνισμό, αλλά και πως είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει τη χώρα του όποτε του το ζητήσουν, αρκεί το BBC να θέλει τη νίκη.

Πιστεύω ότι το Toy ήταν υπέροχο. Νομίζω ότι ήταν εντυπωσιακό, διαφορετικό και γεμάτο χαρακτήρα, ανακουφίστηκε που κέρδισε. Για το μόνο λόγο που απογοητεύτηκα είναι για το Ηνωμένο Βασίλειο. Η χώρα μου δεν κερδίζει ποτέ και περιμένω για τη στιγμή που θα με καλέσουν, γιατί είμαι εδώ για να το διορθώσω αυτό!

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, πότε θεωρεί κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο να δοκιμάσει την τύχη του στο διαγωνισμό, απαντά:

Νομίζω όταν το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι έτοιμο για να κερδίσει στο διαγωνισμό.

Ο James Blunt ταξίδεψε στο Ταλίν της Εσθονίας για μία προγραμματισμένη sold out συναυλία που είχε εκεί. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους μουσικούς της γενιάς του, με πολλά εκατομμύρια πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο παρακάτω:

Η δήλωση του James Blunt έρχεται όπως είπαμε, μετά τη δήλωση του Robbie Williams για πιθανή συμμετοχή του στο διαγωνισμό με τα χρώματα του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και μετά την απαίτηση πολλών Βρετανών fans, που ζητούν από το BBC να τους εκπροσωπήσει και πάλι η SuRie, ως ανταπόδοση της αντίδρασης της, στην εισβολή του αγνώστου, την ώρα που ερμήνευε στην Altice Arena τη συμμετοχή της.

Εσείς ποιον θα επιθυμούσατε να δείτε του χρόνου στο διαγωνισμό της Eurovision για το Ηνωμένο Βασίλειο; Τον James Blunt, τον Robbie Williams ή τη SuRie; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια παρακάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *