Η Demy και πάλι στην Ουκρανία

Tην επιστροφή της στην Ουκρανία θα πραγματοποιήσει η φετινή μας εκπρόσωπος Demy σε ειδική εκδήλωση στην Οδησσό. Συγκεκριμένα σήμερα, στις 18:00, η Demy θα παραβρεθεί στα εγκαίνια ενός πάρκου που είναι αφιερωμένο στους πρώτους Έλληνες αποίκους στην Οδησσό και στις 19:00 θα πραγματοποιήσει ειδική συναυλία.
Ο ιδρυτής της κατασκευαστικής εταιρείας «Gefest» και ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Ίδρυμα Μπούμπουρα» κος Παντελεήμονας Μπουμπούρας, συνέβαλαν στην κατασκευή του ελληνικού πάρκου στην Οδησσό. Στις 3 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, με αφορμή την ημέρα της Οδησσού, θα διεξαχθεί συναυλία σολίστ και μουσικών του Δήμου Αμφιλοχίας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στο Εθνικό Ακαδημαϊκό Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου με την υποστήριξη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού » Ίδρυμα Μπούμπουρα «. Στο πρόγραμμα συναυλιών θα γίνουν μουσικές αφιερώσεις στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζηδάκη, Σταύρο Ξαρχάκο και Σταύρο Κουγιουμπτζή.
Να θυμίσουμε ότι η Demy τίμησε την ιστορική διασπορά στην Οδησσό, γυρίζοντας το επίσημο βίντεοκλιπ της για τη Eurovision του 2017 στην πόλη. Τη Demy θα συνοδεύει στην Οδυσσό ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος.

Επιμέλεια κειμένου: Βαλεντίνος Γκίλμπερτ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *