Γιώργος Ιωαννίδης: Από τη Junior Eurovision πρωταγωνιστής στα μεγαλύτερα musical του Λονδίνου

Γνωρίζετε πως μας αρέσει να δίνουμε βήμα σε όλα τα παιδιά, Ελλαδίτες και Κύπριους που έχουν συσχετιστεί με τη Eurovision κοινότητα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Σήμερα εντόπισα στο διαδίκτυο μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από το Down Town της Κύπρου, του Γιώργου Ιωαννίδη. Ο Γιώργος εκπροσώπησε την Κύπρο στη Junior Eurovision 2007, με το τραγούδι Η Μουσική Δίνει Φτερά. Σήμερα είναι 21 ετών και ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, πρωταγωνιστώντας στα μεγαλύτερα μιούζικαλ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Από τα 16 του ο Γιώργος μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο για σπουδές. Σήμερα αν και μόλις 21 έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα μιούζικαλ. Αυτή την εποχή συμμετέχει στο «Annie», ενώ πέρσι εμφανίζονταν στο «Mamma Mia» στο Novello Theatre. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους δημιουργούς, ενώ στα 14 του συμμετείχε στις «Νεφέλες» που ανέβασε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Δεν έχει διστάσει να κάνει και άλλες δουλειές στην Αγγλία προκειμένου να τα βγάλει οικονομικά πέρα και να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις των σπουδών του. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μετά το «Mamma Mia», εργάστηκε στα παρασκήνια του Novello Theatre, ψάχνοντας παράλληλα για δουλειά κοντά στο αντικείμενό του. Παρά την ενασχόληση του με το θέατρο, το τραγούδι παραμένει στα ενδιαφέροντά του και κάποια στιγμή θα ήθελε να γράψει ένα δικό του κομμάτι. Θεωρεί πως η δασκάλα του στην Κύπρο Αντιγόνη Τασουρή, είναι αυτή που τον βοήθησε τα μέγιστα να φθάσει εδώ που είναι σήμερα και να ξεπεράσει τις προκαταλήψεις που υπάρχουν για το επάγγελμα του. Δεν τον τρομάζουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα που πρόσφατα συνέβησαν στο Λονδίνο, γιατί όπως πολύ σωστά δηλώνει, ο κόσμος πρέπει να προχωρά και να μην κυριεύεται από το φόβο. Ολοκληρώνει τη συνέντευξή του εκφράζοντας τη μεγάλη του αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο, με την επιθυμία του τα παιδιά του να μεγαλώσουν εκεί!

Ο Γιώργος Ιωαννίδης όπως σας είπαμε αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στο «Annie» στο Λονδίνο, ενώ κάτι που αξίζει ακόμα να σημειωθεί είναι πως επιστήθιος φίλος του είναι ο Νέαρχος Ευαγγέλου, που τον θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στον κυπριακό τελικό για τη Eurovision το 2015, με το τραγούδι Δειλά Δεν Αγαπώ.

Στην παρακάτω φώτο μπορείτε να τους δείτε μαζί στο London Eurovision Party πριν από δύο μήνες. Μαζί τους και ο γνωστός συνθέτης Mike Connaris (Κύπρος 2004, 2015)

Στο παρακάτω βίντεο δείτε το Γιώργο Ιωαννίδη πριν δέκα ολόκληρα χρόνια στη σκηνή της Junior Eurovision:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *