Είναι πλέον επίσημο – O Francesco Gabbani θα ερμηνεύσει το «Occidentali’s Karma» εξ’ ολοκλήρου στα Ιταλικά και στο Κίεβο

Είναι πλέον επίσημο, όπως ανακοίνωσε ο μεγάλος νικητής του φεστιβάλ του Σανρέμο και φετινός εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurovision 2017 στην prime time εκπομπή της Παρασκευής στο RAI1, το Occidentali’s Karma θα μείνει στην αρχική του εκδοχή, στα ιταλικά.

Σε συνέντευξη του τις προηγούμενες ημέρες ο Francesco Gabbani ενώ αποκάλυψε ότι ο γορίλας που έγινε σήμα κατατεθέν της συμμετοχής του στο φεστιβάλ του Σανρέμο, θα ταξιδέψει και στο Κίεβο, ήταν σε σκέψεις για το αν τελικά θα προσθέσει κάποιους αγγλικούς στίχους στο τραγούδι του ή όχι.

Με το γορίλα στη σκηνή της Eurovision ο Francesco Gabbani!

Τελικά, ο Francesco Gabbani θα ερμηνεύσει το Occidentali’s Karma στα ιταλικά και στο Κίεβο, αφού όπως δήλωσε προτίμησε να μην αλλάξει τελικά τους στίχους του τραγουδιού του. Για τη συμμετοχή του στη Eurovision 2017 δήλωσε:

Είναι μεγάλη ευθύνη. Άλλη μία όμορφη ευκαιρία, μία περιπέτεια την οποία θα ζήσω με αυθορμητισμό. Βασικά αυτό προσπαθώ πάντα να πράττω στη ζωή μου. Εύχομαι να καταφέρω να διατηρήσω τη φήμη της ιταλικής μουσικής. Για αυτό αποφάσισα να παρουσιάσω τη συμμετοχή μου, στην αρχική της εκδοχή στα ιταλικά.

Η απόφαση του Francesco Gabbani νομίζουμε ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση. Αυτό θα είναι το τρίτο τραγούδι που θα ερμηνευθεί εξολοκλήρου στη μητρική γλώσσα της υποψήφιας χώρας που εκπροσωπεί, μετά την Ουγγαρία που είναι στα ουγγρικά και στα ρομά και τη Λευκορωσία που φέτος διαγωνίζεται στη γλώσσα της. Γαλλία και Ισπανία συμμετέχουν με δίγλωσσες συμμετοχές, αφού θα έχουν και μέρος των στίχων τους στα αγγλικά.

Δείτε τη συνέντευξη του Francesco Gabbani στο παρακάτω βίντεο:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *