Βουλγαρία 2018: Στις 12 Μαρτίου θα αποκαλυφθεί η συμμετοχή της χώρας.

Μέσα από τον λογαριασμό της Βουλγαρικής τηλεόρασης BNT στο Twitter, ενημερωθήκαμε για την τρέχουσα κατάσταση υποβολής τραγουδιών με στόχο την Eurovision 2018 αλλά και το πότε θα γίνει γνωστή η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό. Η πρώτη είδηση που μας έρχεται από την Βουλγαρική τηλεόραση είναι ότι παρατάθηκε η ημερομηνία του τέλους υποβολής συμμετοχών από τις 20 Δεκεμβρίου ,που ήταν η αρχική ημερομηνία, στις 29 Δεκεμβρίου.

 

Στην συνέχεια μαθαίνουμε ότι υποβλήθηκαν συνολικά 147 τραγούδια, όλα με στίχους γραμμένους 100% στα αγγλικά, ενώ 8 παραγωγοί έχουν καταθέσει έντεκα συνολικά projects.

 

 

Με το που τελειώσει η διαδικασία υποβολής τραγουδιών θα ξεκινήσουν οι διεργασίες στην BNT για την επιλογή του καλύτερου project, οι οποίες αναμένεται να τελειώσουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Τέλος ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στην Eurovision θα ανακοινωθεί στις 12 Μαρτίου,ενώ την ίδια ημερομηνία αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση των επικεφαλών των αντιπροσωπειών όλων των συμμετεχόντων χωρών στην Eurovision 2018 όπου θα κατατεθούν όλες συμμετοχές των χωρών στην EBU. Έτσι η Βουλγαρία αναμένεται να είναι μια από τις τελευταίες χώρες που θα αποκαλύψουν τις συμμετοχές τους.

 

 

Ας θυμηθούμε την συμμετοχή της Βουλγαρίας για την Eurovision 2017 o Kristian Kostov με το τραγούδι “Beautiful mess” κατέλαβε την δεύτερη θέση, την υψηλότερη της Βουλγαρίας στην ιστορία της στον διαγωνισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.