Αρμενία: Δεν συμφωνεί με τα αποτελέσματα της Eurovision 2017 η Artsvik

Στο ρωσικό περιοδικό Hello μίλησε η φετινή εκπρόσωπος της Αρμενίας στη Eurovision, Artsvik. Ανάμεσα στα όσα είπε για την εμπειρία της στο διαγωνισμό, ήταν πόσο έλειψε από όλους (;) η αποστολή της Ρωσίας στο Κίεβο και ότι παρά το γεγονός ότι θεωρεί τη συμμετοχή της στη Eurovision ένα αξέχαστο γεγονός, δεν συμφωνεί με τα τελικά αποτελέσματα.

Ένα μήνα και κάτι από το πέρας του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, η Artsvik στη συνέντευξη της θυμάται όλο αυτό το ταξίδι από την αρχή. Το πόσο δύσκολο ήταν ανάμεσα σε τόσους ταλαντούχους Αρμένιους καλλιτέχνες να επιλεγεί ως η εκπρόσωπος της χώρας της, μέσα από το μαραθώνιο διαγωνισμό Depi Evratesil, που διοργάνωσε φέτος η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας.

Αποκαλύπτει τη διαδικασία που ακολούθησε η ομάδα της για την επιλογή του Fly With Me. Από τα 300 τραγούδια που υποβλήθηκαν, επέλεξαν τα 20, στη συνέχεια τα 10 και στο τέλος κατέληξαν στα 5, τα οποία η Artvik ηχογράφησε για να καταλήξουν στο τέλος στο Fly With Me, που παρουσίασε στο Κίεβο.

Με χαρά η Artsvik δηλώνει πως θα επέστρεφε στη σκηνή της Eurovision στο Κίεβο, αφού γνώρισε σημαντικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες, ενώ ενθουσιάστηκε από τον επαγγελματισμό και τον προγραμματισμό όλων των εμπλεκόμενων ανθρώπων.

Ολοκληρώνει την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της η εκπρόσωπος της Αρμενίας στο Κίεβο, λέγοντας πως παρότι δεν συμφωνεί με τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού, δεν νοιώθει απογοητευμένη από το αποτέλεσμα (18η θέση), αφού όπως υποστηρίζει παρουσίασε κάτι φωνητικά και σκηνικά άρτιο και αυτό αποδεικνύεται από τη θέση της στα στοιχήματα πριν το διαγωνισμό που την είχαν στην πρώτη πεντάδα, όπως αναφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *