Απογοήτευση στον Άγιο Μαρίνο με την έλλειψη εγχώριων υποψηφίων στο 1in360

Ο αρχηγός της αποστολής του Αγίου Μαρίνου, Alessandro Capiccioni, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έλλειψη καλλιτεχνών από τον Άγιο Μαρίνο στο 1 in 360 για την αναζήτηση του επόμενου καλλιτέχνη, σε συνέντευξη που έδωσε στο Eurofestival News. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 750 προτάσεις από 70 χώρες και από τις 5 ηπείρους, αλλά μόνο τρεις καλλιτέχνες είναι από τον Άγιο Μαρίνο.

Έχουν πει όχι σε αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό για να δώσουν ευκαιρίες σε εγχώριους καλλιτέχνες, καθώς και διαφημίσεις στα τοπικά μέσα και ακόμα ελπίζουν. Αστειευόμενος είπε στη συνέντευξη ότι ίσως ειδοποιήσουν και την Valentina Monetta. Το συμβολικό ποσό των 4.99 ευρώ μπήκε για να αποφευχθούν πολλαπλές αιτήσεις από αυτούς που θα έστελναν για πλάκα. (παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετές τέτοιες συμμετοχές).

Θεωρεί ότι η συνεργασία με τον Ralph Siegel ήταν εύκολο μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας. Το ίδιο και με τον Serhat. Με τον Antonello Carozza είναι διαφορετικό. Τον πίστεψαν αλλά δεν κράτησε το λόγο του και θα κινηθούν νομικά.

Δεν ισχύει ότι ο Måns Zelmerlöw θα είναι κριτής, καθώς θα παρουσιάσει τον τελικό του Ηνωμένου Βασιλέιου στο BBC, επομένως δεν θα είναι στην ομάδα. Παρόλα αυτά θα είναι η Zoe και υπάρχουν ελπίδες και για τον Francesco Gabbani.

Ορίστε οι τρεις υποψήφιοι από τον Άγιο Μαρίνο.

Alibi
Gianluigi Colucci
Fabrizio Valentini

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.