Η απάντηση της Αρετής Κετιμέ για τις τελευταίες εξελίξεις

Σε ανακοίνωση προέβη η Αρετή Κετιμέ μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook μετά τις σημερινές εξελίξεις για τον Ελληνικό Τελικό.

H ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

Λοιπόν φαίνεται να είμαστε εκτός ελληνικού τελικού
Το γεγονός πως οι εταιρείες έμαθαν τελευταία στιγμή για την εγγυητική επιστολή που χρειάζεται και τους οικονομικούς όρους ενώ (μια εταιρεία είχε προετοιμαστεί νωρίτερα) χωρίς σχόλιο !
Αν η ΕΡΤ ήθελε απευθείας ανάθεση δε θα μας πείραζε ίσα ίσα είναι ξεκάθαρο και ωραίο.
Εγώ θα ξανά προσπαθήσω όμως λυπάμαι για τους συνεργάτες μου που έδωσαν την ψυχή τους.
Καλή επιτυχία Γιάννα Τερζή

Από ότι φαίνεται η δισκογραφική εταιρία της καλλιτέχνιδος Spicy δεν θα καταφέρει να προσκομίσει την εγγυητική των 20.000 € στην ΕΡΤ στην προβλεπόμενη προθεσμία θέτοντας την συμμετοχή της εκτός διαγωνισμού.

23 Σχόλια

 • EscGrSantorini

  ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !!!!ΑΠΑΙΤΩ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ !

 • Μάριος

  Μικροπρεπέστατη αντίδραση. Για τη συμμετοχή της κας Κετιμέ:
  α) Έκαναν γαργάρα ότι ο συνθέτης ειναι και εργαζόμενος της ΕΡΤ, καθώς και φιλοκυβερνητικού εντύπου.
  β) Παρέβλεψαν τα αγγλικά στο ρεαφραίν, αντίθετα με όσα όριζαν οι όροι της ΕΡΤ.
  γ) Κατέβασαν τις οικονομικές απαιτήσεις για να διευκολυνθούν και οι μικρότερες δισκογραφικές.

  Ήμουν αντίθετος εξαρχής με τους όρους της ΕΡΤ, καλλιτεχνικούς και οικομομικούς. Οι συντελεστές που όμως σήμερα γκρινιάζουν τους ανέχτηκαν και τους αποδέχτηκαν. Θυμήθηκαν μόλις σήμερα, 5 μήνες μετά, και μετά από πλήθος διαβουλεύσεων με την ΕΡΤ για τους όρους και τις προυποθέσεις, ότι η διαδικασία ήταν στημένη. Γιατί δεν ανταπεξήλθαν οι ίδιοι, τελικά.

  Μάθημα για όλους, αθώες φατσούλες δείχνουν την κρίσιμη ώρα το τι κρύβουν από πίσω.

  • gogos

   Μικροπρεπή, γκρινιάζουν, ανέχτηκαν…
   Είπε την άποψή της για αυτά που γνωρίζει, για σένα είναι γκρίνια.
   Κατέθεσαν το τραγούδι τους που είχε και Αγγλικό στίχο, για σενα είναι ανοχή.
   Εύχεται καλή επιτυχία στην Τερζή χωρίς να κατακρίνει κανέναν συνυποψήφιό της, για σένα είναι μικροπρέπεια.

   Όσο για τον άθλιο υπαινιγμό περι μαθημάτων για τις αθώες φατσούλες, πραγματικά το βρίσκω ως το πιο προσβλητικό σχόλιο που έχεις κάνει ποτέ για κάποιον καλλιτέχνη.
   Επειδή το ξεκατίνιασμα που φανταζόσουν δεν ήρθε, είπες να ρίξεις μερικές προσβολές σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις ε;
   Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέρα από το να εκφράσω την απορία μου, για ποιον λόγο ασχολείσαι με τον διαγωνισμό, εκτός του ότι ρίχνεις λάσπη αριστερά και δεξιά φυσικά…

   • Μάριος

    Αγαπητέ μου, αυτό είναι ήδη το ξεκατίνισμα, δεν το βλέπεις;

    Η Κετιμέ ευθέως μιλάει για διαπλοκή και παρασκηνιακή συνεννόηση ώστε να γίνει απευθείας ανάθεση στην Τερζή. Πολύ ωραία, τα πράγματα είναι απλά από εδώ και πέρα. Η’αποδεικνύει τους ισχυρισμούς της ή μπορεί να κινηθούν νομικά εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Το ότι βέβαια λέει ασυναρτησίες, φαίνεται από τον ισχυρισμό ότι οι οικονομικές απαιτήσεις της ΕΡΤ έγιναν γνωστές στην ομάδα της πολύ αργά, ενώ εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι γνωστές εδώ και μήνες, σε αλλεπάλληλες συναντήσεις της ΕΡΤ με τις δισκογραφικές, και μάλιστα αναπροσαρμόστηκαν προς τα κάτω προς διευκόλυνση των δισκογραφικών.

    Ναι, αυτό είναι μικροπρεπής στάση. Ας τα βάλει με τη δισκογραφική της, ας τα έβαζε εξαρχής με τους παράλογους όρους της ΕΡΤ. Όταν όμως τους δέχεσαι και μπαίνεις στον χορό, δεν πετά τις κακίες σου όψιμα και κατόπιν της δικής σου ήττας.

    Υ.Γ. Μου χρωστάς μία συγγνώμη για όλα αυτά που έλεγες εναντίον μου, όταν εγώ διέκρινα εξαρχής την προβληματική διαδικασία της ΕΡΤ και το ότι θα οδηγούσε σε ένα προβληματικό αποτέλεσμα.

    Υ.Γ.2. Εγώ ρίχνω την λάσπη, που απλώς σχολιάζω τις δημόσιες δηλώσεις των εμπλεκομένων, ή εσείς που χωρίς στοιχεία (επειδή το είπε η όποια Κετιμέ) κατηγορείτε την Τερζή ότι δρομολόγησε με την ΕΡΤ απευθείας ανάθεση;

    • gogos

     Σ’ ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις κάθε μου λέξη στο παραπάνω σχόλιο.

     Το να κρίνεις απόψεις άλλων δεν είναι κακό. Το να αφήνεις όμως αιχμές για την προσωπικότητα ενος καλλιτέχνη χωρίς να τον γνωρίζεις προσωπικά, ναι είναι λάσπη. Λάσπη που με τόση ευκολία μοιράζεις. Αλήθεια που ξέρεις τι κρύβεται πίσω από την “αθώα φατσούλα” της Κετιμέ; Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις κάποιον άλλον χωρίς να τον ξέρεις;

     Πότε κατηγόρησα την Τερζή για το οτιδήποτε; Σε προκαλώ να μου παραθέσεις έστω και ένα σχόλιο μου που να κατηγορώ προσωπικά την Τερζή ή την προσωπικότητά της, όπως έκανες εσύ για την Κετιμέ. Σε προκαλώ λοιπόν. Τα σχόλια μας είναι γραπτά. Ψάξε και πες που και πότε κατηγόρησα την Τερζή ότι δρομολόγησε με την ΕΡΤ απευθείας ανάθεση (όπως με κατηγορείς). Σταμάτα να παίζεις με τις λέξεις και να δημιουργείς εντυπώσεις.

     Υ.Γ. Όταν κάνω ή πω κάτι λάθος έχω το θάρρος να ζητάω συγνώμη και να ανακαλώ κάτι που είπα ή δεν κατάλαβα καλά. Δεν έχω ανάγκη την υπόδειξη κανενός για κάτι τέτοιο και πολύ περισσότερο την δική σου.

     • Μάριος

      Kρίνω δημόσιες συμπεριφορές, που είναι ενδεικτικές χαρακτήρων. Η αντίδραση της κας Κετιμέ, ξαναλέω, ήταν μικροπρεπής. Μπορεί να επιρρίψει ευθύνες στη δισκογραφική της για κακούς χειρισμούς ή στην ίδια και τον συνθέτη της που ενεπλάκησαν σε μία διαδικασία εξαρχής εξόφθαλμα προβληματική.
      Εκτός αν έχει αποδείξεις ότι η ΕΡΤ δρομολόγησε παρασκηνιακά ανάθεση στην Τερζή, γιατί αυτό είπε, οπότε ας τις καταθέσει.

      Το “Η έμμεση (όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής) ανάθεση της Τερζή θα μας εκπροσωπήσει φέτος” δεν είναι αιχμή για τους χειρισμούς της ΕΡΤ και της Τερζή;

     • gogos

      Καμία αιχμή. Αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο (και πάλι) συμπέρασμα. Όταν υπάρχουν 3 τραγούδια για έναν τελικό και τα 2 δεν μπορούν να διαγωνιστούν σ’ αυτόν, είναι έμμεση ανάθεση. Το γεγονός αυτό το βαπτίζεις αιχμή για την τραγουδίστρια από μενα;
      Δεν φταίει σε κάτι η Τερζή αν δεν πάρουν μέρος οι άλλοι δύο. Μόνον εσύ το εξέλαβες έτσι.

 • gogos

  Κρίμα! Πραγματικά όμως κρίμα! Τα χρήματα ήταν το κριτήριο για την ΕΡΤ τελικά και όχι τα τραγούδια, αφού τους δηλώνουν ότι συμφωνούν με τους όρους και απλά είναι θέμα χρόνου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα από τις τράπεζες και εκείνοι (ΕΡΤ) αδιαφορεί, τότε έχω να πω το χρήμα και οι “άψογες διαδικασίες” της ΕΡΤ “κέρδισαν” και όχι το τραγούδι που θα πάει. Όποιο και να ναι αυτό.

  Ούτε θυμός, ούτε τίποτα άλλο, πέρα από θλίψη για αυτό που γίνεται φέτος.
  Η έμμεση (όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής) ανάθεση της Τερζή θα μας εκπροσωπήσει φέτος.
  Καλή της επιτυχία!

  • Μάριος

   Δεν το γνωρίζουμε ότι ήταν απλά θέμα χρόνου η κατάθεση της εγγυητικής, αυτό είναι μία δική σας υπόθεση. Οι τράπεζες αξιολογούν την φερεγγυότητα του δανειολήπτη πριν δώσουν τα ωραία τους χρήματα. Μπορεί, αν το κρίνουν, και να μην τα δώσουν. Και μπορεί ήδη να το έκριναν.

   Άργα μου θημηθήκατε τις “άψογες διαδικασίες” της ΕΡΤ. Κάποιοι έλεγαν από πολύ νωρίς ότι οι όροι είναι βλακώδεις και παράλογοι και θα αοδηγήσουν μοιραία σε προβληματικό αποτέλεσμα. Από τη στιγμή όμως που κάποιος τους δέχεται, οφείλει και να τους τηρεί. Αν δεν μπορέσει να τους τηρήσει, δεν του φταίνει οι άλλοι που μπόρεσαν, πάντως.

   • gogos

    Προφανώς έχεις χάσει την μπάλα και δεν ξέρεις τι λες και σε ποιον.
    Πολλάκις έχω αναφερθεί για τις διαδικασίες της ΕΡΤ στο παρελθόν. Άσε λοιπόν τις ειρωνείες ότι “αργά το θυμηθήκαμε…” και φρόντισε να σταματήσεις επιτέλους να λες ανακρίβειες για το τι έχω ή δεν έχω πει.

 • Νικολαος

  Απαράδεκτο.Είμαι εξοργισμένος με την ΕΡΤ. Ας δώσει την ευκαιρία και στους 3 νεους καλλιτέχνες να διαγωνιστούν έστω τελευταία στιγμή.

 • Αναστασιος

  Δεν έχω καταλάβει πως η ΕΡΤ φέτος εργάζεται στο project Eurovision ακομα…!!!! Έχει 3 εταιρείες που της λένε έλα να κάνουμε τελικό και αυτή (ΕΡΤ) λέει πρώτα τα 20.000€ ενώ όταν τελειοσει ο τελικός και δεν τα δώσει “ο νικητής”(εταιρία) και αν δεν τα δώσει να πάει ο δευτερος και όχι τις βλακείες ππυ είπαν …… Και ερώτηση παλιά έπαιρνε εγγυητική..??????? Εεε να μας απαντήσει η ΕΡΤ γτ πολλά έχει κάνει και δεν έχει πει τπτ !!!

  • Μάριος

   Πολλοί την ουσία. Εδώ και εβδομάδες ρωτάω, φτάνουν τα 20 χιλιάρικα για να καλυφθούν τα έξοδα συμμετοχής και προώθησης του όποιου τραγουδιού στη Eurovision; Προφανέστατα ΔΕΝ φτάνουν, θα χρειαστούν πολλαπλάσια.

   Ποιός θα τα πληρώσει τελικά αυτά, αφού:
   – Η ΕΡΤ διατείνεται ότι δεν θέλει να τα αναλάβει η ίδια για να “μην επιβαρύνει τους φορολογούμενους για ένα πανηγυράκι”.
   – Οι δισκογραφικές επέδειξαν ήδη τεράστια δυσκολία στο να βρουν έστω αυτά τις 20.000 ευρώ. Πώς θα πλήρωναν εν τέλει τα πολύ περισσότερα που σίγουρα θα απαιτούνταν, αν το δικό τους τραγούδι προκρινόταν;

   Μοιραία λοιπόν από αυτούς τους όρους δημιουργείται ένα αδιέξοδο. Ή μάλλον ένας μονόδρομος. Στη Eurovision μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία δισκογραφική που έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε μεγάλα ποσά.

   Το ερώτημα λοιπόν είναι, γιατί η ΕΡΤ δέχθηκε και μικρότερες δισκογραφικές; Και γιατί μικρότερες δισκογραφικές περιορισμένων budget μπήκαν σε όλη αυτή τη διαδικασία;

 • Μάριος

  Η συμμετοχή των Χοροσταλιτών.
  https://www.facebook.com/Xorostalites/videos/1736200096426034/

  Ένας μουσικός αχταρμάς, και μάλιστα πολύ ερασιτεχνικός.
  Οι κύριοι, πέρα από τις αιχμές που αφήνουν και αυτοί για την συμμετοχή της Τερζή (ότι δεν έχει ελληνικό χρώμα, δήθεν…), σβήνουν τις αρνητικές κρίσεις για το τραγούδι τους από την ανάρτησή τους, όπως ο ίδιος διαπίστωσα. Πολλή “αξιοπρέπεια” έπεσε ξαφνικά…

 • Λαζαρος Χρ.

  H διαπλεκομενη ΕΡΤ ηθελε εξ’αρχης να δωσει την εκπροσωπηση στην Panik οπως περυσι (για ποιον λογο αραγε;;) αλλα για να μην εξεγειρει αντιδρασεις με αναθεση παλι σε καλλιτεχνη της εξαιτιας του κακου αποτελεσματος που εφερε περυσι η Demy προτιμησε υπουλα να ανακοινωσει εθνικο τελικο να προκρινει, περαν της συμμετοχης της Panik ,2 τραγουδια μικρων δισκογραφικων βαζοντας τους εξ αρχης εμποδια ωστε σκοπιμα να τα αναγκασει να αποκλειστουν απο την διαδικασια, εμποδια που για την Panik ως αναμενομενο θα ηταν παιχνιδακι εξαιτιας της πειρας της στην Eurovision.
  Ποσο τυχαιο ειναι οτι η Γιαννα Τερζη δεν εκανε καμια δηλωση για το τραγουδι της τοσους μηνες εως μια εβδομαδα πριν ,ή του οτι διερρευσε αμεσως μολις εδειξαν οι αλλες εταιριες ανικανοτητα καλυψης της ρητρας??
  Ο λογος που η ΕΡΤ δεν ενημερωνε ήταν ακριβως για να αναγκασει τις υπολοιπες υποψηφιες εταιριες που δεν ειχαν εμπειρια με τετοιες διαδικασιες να αποχωρησουν!
  Ειναι ξεκαθαρο οτι η ΕΡΤ δεν ειχε σκοπο τον εθνικο τελικο αλλα την αναθεση και η ολη διαδικασια ηταν στημενη για να δικαιολογησει παλι αναθεση στην ιδια εταιρια απο την οποια προφανως χρηματιστηκε (ή απο σπονσορα που συνεργαζεται με αυτην;)
  Μην σας κανει εντυπωση εαν δουμε τους ιδιους σπονσορες με αυτους της Ντεμυ παντως…

  • Μάριος

   1oν. Αν η ΕΡΤ ήθελε να κάνει απευθείας ανάθεση στην Panik θα μπορούσε πολύ απλά να την κάνει.
   2ον. Την έχω απολύτως ανάξια να έχει ενορχηστρώσει ένα τόσο σατανικό σχέδιο διάρκειας 6 μηνών για να καταλήξει με τόσο έμμεσο τρόπο στην Τερζή.
   3ον. Μια χαρά ήταν όλες οι εταιρείες ενημερωμένες εξαρχής για τις οικονομικές απαιτήσεις της ΕΡΤ.
   4ον. Η ότι το ποσό που ζητήσε η ΕΡΤ έπεσε από τις 100.000 στις μόλις 20.000 ευνόησε ακριβώς τις μικρότερες εταιρείες.
   5ον. Το ίδρυμα Μπούκουρα στην Οδυσσό της Ουκρανίας θα είναι ο σπόνσορας και της φετινής συμμετοχής στην Πορτογαλία; Οκ…

   • Λαζαρος Χρ.

    1o . Θα υπηρχαν μεγαλες αντιδρασεις απο τις υπολοιπες δισκογραφικες.
    Κατ’εμε η υπαρξη ενος τετοιου σχεδιου ειναι βασιμη εξαιτιας της ‘υποπτης’ αναθεσης που εγινε περυσι στην Ντεμυ υπο το πρισμα του χορηγου απο την Ουκρανια (ποιος ξερει εαν ο Τσακνης χρηματιστικε απο τον Μπομπουρα για να παει η Ντεμυ) και οχι εθνικος τελικος.
    Ακομη δυο στοιχεια που πρεπει να προσεξεις ειναι η προτωγνωρη ελλειψη ενημερωσης της ΕΡΤ φετος με δελτια τυπου για τις διαδικασιες ,η ολη φαινομενικη απαξιωση, (ακριβως επειδη δεν ειχαν σκοπο να γινει ποτε ο εθνικος τελικος) και η υποπτη σιωπη της Τερζη απο τοτε που διερρευσε το ονομα της εως πριν λιγες ημερες (σαν η ιδια και η εταιρια της ηξεραν οτι θα παει αυτη και δεν τους ενοιαζε η επικοινωνιακη προωθηση της).Εαν τα βαλεις κατω κολλανε μεταξυ τους !!!
    2ο .Φιλε ,ολοι ικανοι γινονται οταν χρηματιζονται… Ακουσες το τραγουδι των Χοροσταλιτων; Ειναι δυνατον να θεωρηθηκε αυτο καλλιτεχνικα αρτιο αναμεσα στα τοσα που αποκληστηκαν ή της Κετιμε οτι πληροι τις προυποθεσεις ενω εχει αγγλικο ρεφρεν.Αυτο δεν σου μοιαζει υποπτο σε συνδυασμο του οτι αυτα εκπροσοπουνται απο τις μικροτερες δισκογραφικες αναμεσα στους αρχικους υποψηφιους;
    Μικρη δυσκογραφικη = ανικανοτητα να καλυψει τις απαιτησεις, και η ΕΡΤ ισως το ηξερε καλα εξ αρχης αυτο.
    Εαν δεν τα καταφερναν να αποκλεισουν και τις 2 δισκογραφικες ετσι θα εθεταν σε εφαρμογη ισως αναγκαστικα το σχεδιο του… 4ου παραγοντα (σιγουρα απο την Πανικ) για αναθεση που εγραφε το Ιnfe.
    3ο . Τα οσα μαθαιναμε εδω μεσα ηταν απο διαρροες. Στην πραγματικοτητα δεν ξερουμε το περιεχομενο των συναντησεων,κανεις δεν το ξερει εκτος των εμπλεκομενων.
    Η κα Μαγνη σε σχολιο της στο φβ ανεφερε πως ενημερωθηκαν οι ιδιοι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ απο την ιδια την ΕΡΤ μονο ελαχιστες μερες πριν.
    Κατ’εμε καθολου απιθανο μονο η Panik να ενημερωθηκε πραγματικα για την τελευταια αλλαγη στα νουμερα που ισως να μπορουσαν πλεον να καλυψουν οι υπολοιπες δισκογραφικες.
    4ο. Επεσε αλλα ενημερωθηκαν πραγματικα ΟΛΕΣ οι δισκογραφικες γι αυτην την ‘εκπτωση’ και το μεγεθος της; Γιατι η Μαγνη απο την Spider σε σχολιο της σε ποστ του Ιnfe και η Κετιμε αναφερουν αλλα…
    5o. Το ιδρυμα Μπουμπουρα ηταν ο βασικος αλλα οχι αποκλειστικος χορηγος.Υπαρχουν και οι χορηγοι της ιδιας της Panik που σπονσοραρουν και αλλους καλλιτεχνες της καθε χρονο και θα ηθελαν να σπονσοραρουν και την συμμετοχη στην Eurovision ως σοου με τεραστια προβολη και τηλεθεαση.
    Να σου θυμισω πως ειχαν βεβαιη τη ‘πορτα’ στην Φουρεϊρα (επειδη αποριφθηκε και αλλοτε,ισως επειδη ειναι Αλβανιδα και θα εγειρε αντιδρασεις) και επειδη ισως παιζουν λεφτα απο χορηγους στην μεση ηθελαν οπωσδηποτε την εκπροσωπηση στην Eurovision και προιπτιμησαν να προσυμφωνησουν με την ΕΡΤ για ολα.

    Τελος βγηκε και μια φημη ,που αμφιβαλλω κατα ποσον ισχυει, οτι η Τερζη και η Πανικ ζητησαν απο τις υπολοιπες εταιριες να μην πληρωσουν για να πιεσουν ολες μαζι την ΕΡΤ να μειωσει κι αλλο τις απαιτησεις της.Και τελικα η Πανικ πληρωσε και παει η Γιαννα… Ας το διερρευνησει το INFE , σε σχολιο στο youtube το διαβασα…

    • Κωστής

     Υπάρχει όντως αίτημα της πανικ στις άλλες εταιρίες να μην πληρώσουν όσο έκανε προφανώς παζάρια μόνη της ας το διαψεύσει αν μπορεί

 • Ilias

  Πολύ σωστή η Κετιμέ! Δεν εύχομαι καλή επιτυχία στην Τερζή το τραγούδι υπάρχει στο itunes εδώ και όχι λίγες ώρες! Πρέπει να το ήξεραν από την Panik ότι μπρούσαν να το κάνουν πριν το ανακοινώσει η ΕΡΤ! Πολύ μπάαλο για να αναστηθει η Τερζή στην Ελλάδα που ποτέ δεν ήταν τοπ! Τον πατέρα της είχε! Αυτή είναι η άποψή μου!

 • Λαζαρος Χρ.

  Ντροπη στην Γιαννα και δεν την τιμαει καθολου σαν καλλιτεχνη εαν δεχθει την απευθειας αναθεση με τετοιον τροπο.
  Το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι η ιδια και η εταιρια της να απαιτησουν να δοθει παραταση στις υπολοιπες δισκογραφικες

 • Βαγγέλης

  Φιάσκο, αδιέξοδο και απόλυτο μπάχαλο, το οποίο βεβαίως ήταν απολύτως προβλέψιμο από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η διαδικασία. Η απαξίωση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision συνεχίζεται ακάθεκτη από τον δημόσιο τηλεοπτικό φορέα.

 • nan

  Μα πραγματικα δεν είμαστε ικανοί να χωρίσουμε 2 γαϊδουριών άχυρα! Τι πράγματα είναι αυτά; Τι παρασκήνιο; Τι ζυμώσεις; Τι ίντριγγα; Ούτε στην τόλμη και γοητεία. Αυτά όλα είναι λυπηρά. Αντανακλούν δε τα γενικότερα χάλια της σημερινής μας κοινωνίας. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Ενα μάτσο διαρροές! Καθε μέρα που πέρναγε ανακαλούσαμε όλα όσα μας είχαν πει την προηγούμενη μέρα. Ενα μπάχσαλο! Ανακοινώνανε ημερομηνία ελληνικού τελικού, την αλλάζανε. Ανακοινώνανε τρόπο διεξαγωγής, live ή μη, τον αλλάζανε, ανακοινώνανε σίγουρα τους 3 αυτούς καλλιτέχνες, ήρθανε τα οικονομικά στη μέση, τους αλλάξανε και αυτούς! Από το ένα στο άλλο. Από την άλλη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήτανε τόοοσο αφελείς να μην γνωρίζουνε περί χρημάτων οι 3 συμμετοχές! Μα που πήγεναν ξυπόλητοι στα αγκάθια! Κουφό δεν είναι;;; Εν το μεταξύ βγήκε η Κετιμέ. Οι χοροσταλίτες που είναι; Κάνανε καμμία ανακοίνωση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.