Είναι η Aleksandra Radović η επιλογή της Σερβίας για το 2018;

Αν και οι συζητήσεις αναφορικά με τον διαγωνισμό της Eurovision του Κιέβου δεν έχουν ακόμη κοπάσει, δεν είναι λίγες οι χώρες που ήδη δειλά δειλά κάνουν τα πρώτα βήματα για τον διαγωνισμό του 2018. Πολλά ονόματα πέφτουν στο τραπέζι των χωρών, αποτελώντας πάντως περισσότερο φήμες αυτή την περίοδο.

Έτσι και στην γειτονική Σερβία, η όποια δεν κατάφερε να βρεθεί στο τελικό του Κιέβου, έχουμε τις πρώτες φήμες, οι όποιες ακούν στο όνομα της Aleksandra Radović. Η Aleksandra είναι μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια όχι μόνο στη Σερβία αλλά σε όλες τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας. Απ ότι φαίνεται η ίδια η Aleksandra επιθυμεί να εκπροσωπήσει την χώρα της του χρόνου μετά την φετινή της άρνηση στο RTS.

Σύμφωνα με το internet portal Bulevar.b92.net της Σερβίας, η Radović αρνήθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα της φέτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε ήδη κανονίσει. Επίσης, εξέφρασε και την γνώμη της ότι ο διαγωνισμός έχει αλλάξει πολύ και πλέον η προσοχή δεν είναι στραμμένη στα τραγούδια και την μουσική.  Άλλα Σερβικά μέσα αναφέρουν ότι η ίδια η καλλιτέχνης ζήτησε πολλά χρήματα από το RTS για λάβει μέρος στην φετινή διοργάνωση.

Παρά τα όσα ακούστηκα φέτος αναφορικά με το όνομα της, η Aleksandra Radović φαίνεται έτοιμη να κυματίσει την σημαία της χώρας της στην Πορτογαλία. Όταν της τέθηκε το ερώτημα για πιθανή συμμετοχή της στην Eurovision του 2018, η ίδια απάντησε στην Σέρβικη εφημερίδα Kurir << εάν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις, εγώ θα είμαι έτοιμη>>.

Why not? Everyone would like to represent their own country at Eurovision, but there must be worked on some conditions regarding the organisation. I couldn’t accept the offer this year because I was busy with my concerts.

Aleksandra Radović to Kurir

Η Aleksandra Radović είναι 42 ετών και απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας του Novi Sad. Είναι ιδιοκτήτρια μίας μουσικής σχολής στην οποία εργάζεται σαν καθηγήτρια φωνητικής. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 4 studio άλμπουμ και το τελευταίο της άλμπουμ που τιτλοφορείται Carstvo (Empire) κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *