Ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views το «Occidentali’s Karma» του Francesco Gabbani

Ενώ οι Ιταλοί eurofans διαφωνούν στο αν η Ευρώπη καταλάβει το θέμα της συμμετοχής τους ή το θεωρήσουν άλλο ένα αστείο τραγούδι στο διαγωνισμό, ο εκπρόσωπος τους πλέον, Francesco Gabbani σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το βίντεο κλιπ του Occidentali’s Karma μέσα σε έξι ημέρες από τη δημοσίευσή του στο YouTube ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views. Ενώ η Ιταλία φιγουράρει πλέον πρώτη, με διαφορά μάλιστα και στον πίνακα των στοιχημάτων.

Η φετινή ιταλική συμμετοχή έχει ήδη μπει στα itunes charts 15 χωρών. Ιταλία (#1), Μάλτα (#3), Ελβετία (#4), Λουξεμβούργο, Ελλάδα, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία, Βέλγιο, Γερμανία, Νορβηγία, Γαλλία, Ιρλανδία, Αυστρία και Δανία. Φυσικά στην Ιταλία είναι νο1 σε όλα τα charts (spotify, airplay κλπ). Στο Ηνωμένο Βασίλειο παρότι ακόμα δεν έχει μπει στα charts, το αφιέρωμα της Metro, για ένα τραγούδι της Eurovision, κάτι που σπανιότατα κάνει βρετανικό έντυπο, είναι ενδεικτικό του πόσο έχει ξεχωρίσει μέσα σε τόσες λίγες ημέρες η φετινή ιταλική συμμετοχή.

Το βίντεο το πρωί του Σαββάτου, πριν τον τελικό δηλαδή του Sanremo είχε κάτι παραπάνω από 500.000 views. Μέσα σε τρεις ημέρες από τότε κατάφερε να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια και φυσικά συνεχίζει με αλματώδη πρόοδο. Το 24ωρο της  Κύριακη 12/2, την επόμενη ημέρα της νίκης του δηλαδή, το Occidentali’s Karma ήταν το ενδέκατο βίντεο που προβλήθηκε περισσότερες φορές παγκοσμίως, τη Δευτέρα 13/2 ήταν το τέταρτο βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο Youtube σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ και σήμερα ήδη βρίσκεται στο αντίστοιχο τοπ20!!

UPDATE

Η Vevo ανακοίνωσε πως το Occidentali’s Karma με 4.353.802, είναι το ιταλικό βίντεο με τις περισσότερες προβολές σε μία ημέρα στο Youtube.

 

Ο Francesco Gabbani ανακοίνωσε πως ενώ το άλμπουμ του επρόκειτο να κυκλοφορήσει αμέσως μετά το τέλος του φεστιβάλ του Sanremo, με νέα του ανακοίνωση η κυκλοφορία του άλμπουμ μετατίθεται για τα μέσα Απριλίου, λίγες ημέρες πριν φθάσει στο Κίεβο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον Francesco Gabbani να «διδάσκει» τη χορογραφία του Occidentali’s Karma στους δημοσιογράφους που κάλυπταν το φεστιβάλ του Sanremo στο Teatro Ariston:

 

Αν δεν έχετε δει το βίντεο κλιπ του Occidentali’s Karma μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *