Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την τελευταία θέση στους ημιτελικούς κατά την τελευταία δεκαετία

Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την τελευταία θέση στους ημιτελικούς κατά την τελευταία δεκαετία

Συνεχίζουμε την σειρά poll του Infe Greece και σας θέλουμε συντονισμένους μαζί μας για να αναδείξουμε τα καλύτερα τραγούδια. Η δημοσκόπηση αυτήν τη φορά έχει να κάνει με το καλύτερο τραγούδι που βρέθηκε στην τελευταία θέση των ημιτελικών κατά την τελευταία δεκαετία (2010-2019), ενώ χθες αναδείξαμε το καλύτερο τραγούδι που τερμάτισε στην 4η θέση του τελικού.

Πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε το καλύτερο τραγούδι από όσα έλαβαν την τελευταία θέση στους ημιτελικούς. Mπορείτε να θυμηθείτε τα τραγούδια εδώ κι έπειτα να ψηφίσετε τα 5 αγαπημένα σας στο παρακάτω poll.

Ποιά είναι η αγαπημένη σας συμμετοχή από όσες έλαβαν την τελευταία θέση στους ημιτελικούς κατά την τελευταία δεκαετία;

3 σκέψεις για το “Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι που έλαβε την τελευταία θέση στους ημιτελικούς κατά την τελευταία δεκαετία

  1. 1. Line (#9 μου το 2017)
    2. Play (#10 μου το 2016)
    3. Il Pleut De L’or(#23 μου το 2010)
    4. 22 (#30 μου το 2019)
    5. Time to shine (#28 μου το 2015)
    Οι δυο Βαλτικές συμμετοχές που ανέφερα ήταν οι μόνες που μου αρεσαν πολυ σα τραγουδια. Και τα δυο όμως είχαν κακο λαιβ.

  2. Play και line ακόμα απορώ πως τερμάτισαν τελευταία στον ημιτελικό. Οκ στο λάιβ ήταν προβληματικά αλλά όχι δα και τελευταία θέση.
    Από εκεί και πέρα ψήφισα το #22 που μου άρεσε αρκετά, και τη συμμετοχή της Ελβετίας το 15( αν και στο λάιβ άγγιζε τα όρια του κιτς) και τη συμμετοχή της Σλοβακίας, που επίσης δεν κατάλαβα γιατί τερμάτισε τελευταία (ίσως να φαινοταν κάπως υπερβολικη η ερμηνεία)
    Τα υπόλοιπα δικαίως βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.