Φινλανδία: Ακούστε το τραγούδι των Teflon Brothers x Pandora για τον εθνικό τελικό UMK 2021

Φινλανδία: Ακούστε το τραγούδι των Teflon Brothers x Pandora για τον εθνικό τελικό UMK 2021

Η Φινλανδική τηλεόραση κυκλοφόρησε προ ολίγου το δεύτερο υποψήφιο κομμάτι για το UMK 2021, τον Φινλανδικό εθνικό τελικό για την Eurovision 2021. Το τραγούδι των Teflon Brothers x Pandora λέγεται I Love You και θα διαγωνιστεί με άλλα 6 τραγούδια στον τελικό του UMK 2021 στις 20 Φεβρουαρίου.

Λίγα λόγια για τους Teflon Brothers x Pandora

Οι Teflon Brothers είναι ένα φινλανδικό hip hop/rap γκρουπ που δημιουργήθηκε το 2006. Μέλη του γκρουπ είναι οι Pyhimys, Heikki Kuula και Voli, ενώ μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ, με το τελευταίο τους το 2017 (Circus) να έχει φτάσει μέχρι την θέση Νο4 στα φινλανδικά charts.  Επίσης, έχουν κυκλοφορήσει και αρκετά singles, με κάποια από αυτά να φτάνουν μέχρι την πρώτη θέση στα charts της χώρας τους.

Η Pandora είναι Σουηδέζα pop, eurodance και euro house τραγουδίστρια. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στις Σκανδιναβικές χώρες στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ενώ γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε Ασία και Αυστραλία στα τέλη της δεκαετίας του ’90 μέχρι τα μέσα των ’00. Η τραγουδίστρια, εκτός από τις πολυάριθμες επιτυχίες της, συμμετείχε το 2003 και το 2004 στην εθνική επιλογή της Σουηδίας για την Eurovision, Melodifestivalen, όπου δεν κατάφερε καμία από τις 2 φορές να προκριθεί στον τελικό ή στον ημιτελικό της 2ης ευκαιρίας. Η Πανδώρα πιστεύει ότι η συμμετοχή της στο UMK δείχνει τι σημαίνει για αυτήν η υποστήριξη που έλαβε από τους Φινλανδούς όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιδέα για τη συνεργασία μεταξύ των Teflon Brothers και της Pandora, δημιουργήθηκε όταν οι καλλιτέχνες συναντήθηκαν κατά λάθος στα παρασκήνια του ίδιου χώρου συναυλιών, πριν από τέσσερα χρόνια.

Το τραγούδι τους I Love You, μιλά για τη δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων και μας ενθαρρύνει να είμαστε πιο ανοιχτοί και τολμηροί. Οι ίδιοι, δήλωσαν: “Με το τραγούδι μας, θέλουμε να ενώσουμε τους ανθρώπους για χαρά και αγάπη, στέλνοντας ένα μήνυμα, ότι η αγάπη δεν κοιτά γλωσσικές δεξιότητες ή εξωτερικές πτυχές. Πρόκειται για τη δύναμη της αλληλεπίδρασης χωρίς λέξεις, δηλαδή, μέσω ψυχικής αλληλεπίδρασης.” Δημιουργοί της συμμετοχής τους είναι οι Jaakko Salovaara, Axel Ehnström, Mikko Kuoppala, Heikki Kuula, Jani Tuohimaa και Anneli Magnusson.

Κάθε μέρα μετά τις 12 το βράδυ (εκτός από τις 16 και 17 του μήνα) θα αποκαλύπτεται και ένα από τα τραγούδια του UMK 2021.

  • 14.1. Oskr – Lie
  • 15.1. Telfon Brothers x Pandora – I Love You
  • 18.1. Danny – Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua
  • 19.1. Laura – Play
  • 20.1. Aksel – Hurt
  • 21.1. Blind Channel – Dark Side
  • 22.2. Ilta – Kelle mä soitan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.