Τσεχία: Οι βαθμολογίες δύο ακόμα κριτών της διεθνούς επιτροπής του ESCZ 2019

Τσεχία: Οι βαθμολογίες δύο ακόμα κριτών της διεθνούς επιτροπής του ESCZ 2019

Μετά τις πρώτες δύο βαθμολογίες της διεθνούς επιτροπής για τον εθνικό τελικό της χώρας, ESCZ 2019 ήταν σειρά της Ira Losco και του συγκροτήματος ZiBBZ να ανακοινώσουν την βαθμολογία τους ως μέλη της διεθνούς επιτροπής του εθνικού τελικού

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Οι 12 βαθμοί των μελών της κριτικής επιτροπής για τον Τσέχικο εθνικό τελικό ανακοινώνονται αυτή την βδομάδα, με τους δέκα κριτές της επιτροπής να δίνουν την κορυφαία βαθμολογία τους. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται καθημερινά (εκτός Σαββάτου) στις 18:00 CET (19:00 ώρα Ελλάδος) και 20:00 CET (21:00 ώρα Ελλάδος) πριν τις 28 Γενάρη οπότε θα ανακοινωθεί και ο τελικός νικητής.

Η Βαθμολογία της Ira Losco

Τρίτο μέλος της επιτροπής που ανακοινώνει την βαθμολογία του, είναι η Ira Losco, η εκπρόσωπος της Μάλτας στην Eurovision to 2002 και 2016. Το δωδεκάρι της η Ira το έδωσε στο τραγούδι “Friend of a friend” του Lake Malawi

Η Βαθμολογία του συγκροτήματος ZiBBZ

Η τέταρτη βαθμολογία της επιτροπής ήρθε από τους εκπροσώπους της Ελβετίας στον διαγωνισμό του 2018 με το τραγούδι Stones, το συγκρότημα ZiBBZ. Το ελβετικό συγκρότημα χάρισε το δωδεκάρι του στην Barbora Mochowa και το “True Colors”.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Η βαθμολογία μετά τους τέσσερις πρώτους κριτές διαμορφώνονται ως ακόλουθα:

Ακολουθούν αύριο  βράδυ ακόμα δύο βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.