Το ταξίδι του Brendan Murray στο X-Factor UK έφτασε στο τέλος του.

Το ταξίδι του Brendan Murray στο X-Factor UK έφτασε στο τέλος του.

To Βρετανικό x-factor έφτασε αισίως  στην 6η βδομάδα των live shows, την ημιτελική φάση του talent show. Το βράδυ αυτό έλαβε χώρα το 6ο live show του X-Factor UK, ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του οποίου συνέχισε να βρίσκεται και ο Brendan Murray, o εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στην Eurovision 2017.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Ο Brendan αφού την προηγούμενη βδομάδα κατάφερε να περάσει στο 6ο live show και την ημιτελική φάση ,  ανέβηκε πάνω στη σκηνή του X-factor με άλλους 5 συμμετέχοντες σε μια βραδιά μου την τιμητική του είχε το θρυλικό συγκρότημα της Eurovision, ABBA. O Ιρλανδός καλλιτέχνης στο 6ο live του ερμήνευσε το Run της  Leona Lewis

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά τις ζωντανές ερμηνείες των καλλιτεχνών, ακολούθησε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του κοινού. Η βραδιά απόψε είχε δύο κατευθείαν δύο αποχωρήσεις. Οι δύο συμμετέχοντες που είχαν συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους του κοινού θα αποχωρούσαν άμεσα.

Ο Ιρλανδός καλλιτέχνης, o οποίος ανήκει στην ομάδα των αγοριών με μέντορα τον Louis Tomlinson, πρώην μέλος των One Direction, αυτή την φορά δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός με τις προηγούμενες βδομάδες. Ο Brendan βρέθηκε ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες με τις λιγότερες ψήφους του κοινού και έμεινε εκτός x-factor μετά από 6 βδομάδες στα live shows.

Βέβαια το γεγονός ότι βρέθηκε στην τελική εξάδα δεν είναι λίγο καθώς θα συμπεριληφθεί στην ομάδα των καλλιτεχνών που θα πραγματοποιήσουν το x-factor tour στην χώρα.

O Brendan είχε εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον Διαγωνισμό της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας με το τραγούδι Dying To Try δίχως όμως να καταφέρει να προκριθεί στο μεγάλο τελικό.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.