Το ετήσιο Eurovision πάρτι του INFE Greece στην Αθήνα

Το ετήσιο Eurovision  πάρτι του INFE Greece στην Αθήνα

Ως γνήσιοι φαν του διαγωνισμού της Eurovision που παρακολουθούμε το θεσμό κάθε χρόνο πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις, το INFE Greece διοργάνωσε το ετήσιο του Eurovision πάρτι στην Αθήνα στο Waves Club στην Αθήνα, λίγο πριν τον διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ.

ΤΟ ΠΑΡΤΙ

Το πάρτι που κάθε χρόνο  αποσκοπεί να τιμήσει των εκάστοτε εκπρόσωπο της χώρα και να μεταφέρει όλη την θετική ενέργεια των φαν στην συμμετοχή μας, υπό τους ήχους της μουσικής της Eurovision.

Στην εκδήλωση μας φέτος μπορεί να μην κατάφερε να είναι πιστή στο ραντεβού της η φετινής εκπρόσωπο μας Κατερίνα Ντούσκα για λόγους υγείας, δεκάδες φαν τους διαγωνισμού έδωσαν ραντεβού όμως με το κέφι και την διασκέδαση υπό τους ήχους των επιτυχιών του διαγωνισμού.

ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ

Την εκδήλωση των φαν τίμησαν με την παρουσία τους και ο Κώστας Μαρτάκης (συμμετοχή στον εθνικό τελικός του 2008 και 2013) αλλά και ο Αλέξανδρος Χούντας (JESC 2005) ενώ κοντά μας βρέθηκε και ο καταξιωμένος ηθοποιός Χάρης Ρώμας,  ο οποίος αποτελεί για πολλά χρόνια φαν του διαγωνισμού.

Παρούσα και η φετινή αρχηγός της ελληνικής αποστολής από την ΕΡΤ, Μαρία Κουφοπούλου, η οποία έστειλε τον θερμό χαιρετισμό της στους παρευρισκόμενους φαν, ευχαριστώντας για την στήριξη στην αποστολή και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της Κ. Ντούσκα που επέβαλε την ανάγκη αποχής της εκπροσώπου μας από την εκδήλωση.

Επιπλέον κέφι στην βραδιά προσέδωσε η παρουσία του performer Χρήστου Τσικνιά, ο οποίος μας χάρισε επί σκηνής μια ξεκαρδιστική εκδοχή της Καλομοίρας και της Ruslana.

Με τις ευχές για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την χώρα μας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, το σωματείο του INFE Greece θα μείνει πιστό σε τέτοιες εκδηλώσεις και στο μέλλον υπηρετώντας πλήρως την ανιδιοτελή αγάπη των φαν για τον διαγωνισμό της Eurovision. Ραντεβού λοιπόν στην επόμενη εκδήλωση μας!

Μία σκέψη στο “Το ετήσιο Eurovision πάρτι του INFE Greece στην Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.