Τον Francesco Gabbani προβλέπει ως νικητή (και) η Conchita Wurst!

Τον Francesco Gabbani προβλέπει ως νικητή (και) η Conchita Wurst!

Στο Λονδίνο βρέθηκε το τελευταίο σαββατοκύριακο η νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision 2014 Conchita Wurst, για το Eurovision Party στο Cafe de Paris. Η Conchita πέρα φυσικά από τη νικητήρια συμμετοχή που χάρισε στη χώρα της την Αυστρία, Rise Like A Phoenix, ερμήνευσε και μία διασκευή του Satellite της Lena, αλλά και ένα δικό της καινούριο τραγούδι το Firestorm. Στο περιθώριο λοιπόν του London Eurovision Party και σε συνέντευξη που έδωσε στο Wiwibloggs, προέβλεψε νίκη της ιταλικής συμμετοχής στο Κίεβο, δικαιολογώντας μάλιστα και τους λόγους που βλέπει πρωτιά του Occidentali’s Karma και του Francesco Gabbani.

Στην ερώτηση λοιπόν αν έχει κάποιο αγαπημένο τραγούδι η Conchita Wurst απάντησε ως εξής:

Έχω αγαπημένο. Σίγουρα δεν είναι μυστικό και νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος είναι στην ίδια πλευρά. Έχω ακούσει το τραγούδι της Ιταλίας και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είναι το φαβορί. Είναι ένα πολύ καλό τραγούδι, η φωνή του είναι εξαιρετική, είναι ένας χαρισματικός ερμηνευτής και σέξι.. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν αυτό το τραγούδι στην επιτυχία.

Η στήριξη της Conchita αλλά και η live ερμηνεία του Occidentali’s Karma το βράδυ του Σαββάτου στο London Eurovision Party έριξαν και άλλο τις αποδόσεις της Ιταλίας στις εταιρείες στοιχημάτων που πλέον φλερτάρουν με το ψυχολογικό όριο του 2,00 όταν η δεύτερη Βουλγαρία έχει αποδόσεις που ξεκινούν από το 7,00! Στο μεταξύ το video clip του τραγουδιού στο YouTube έχει ξεπεράσει τα 83 εκατομμύρια προβολές και πλέον απέχει μία ανάσα από το Grande Amore των Il Volo, που είναι το Eurovision video με τα περισσότερα views στην ιστορία του διαγωνισμού. H ειδοποιός όμως διαφορά είναι ότι το ένα δεν έχει συμπληρώσει δύο μήνες παραμονής του στο διαδίκτυο και το άλλο βρίσκεται online πάνω από δύο χρόνια!

Κατά τ’ άλλα ο γορίλας στη Ρώμη ετοιμάζεται για το Κίεβο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.