Σουηδία: Η Loreen σε ταινία του ΝETFLIX!

Σουηδία: Η Loreen σε ταινία του ΝETFLIX!

Το Netflix, η διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούμε ταινίες και σειρές, είναι γνωστό πως έχει αναπτύξει αρκετά στενή σχέση με τον κόσμο της Eurovision.  Aρχικά με τη ταινία EUROVISION SONG CONTEST: The Story Of Fire Saga με πρωταγωνιστές τους Will Ferrell και Rachel McAdams  καθώς  επίσης και με την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής των Eurovision 2019 & 2020 στις ΗΠΑ.

Πλέον άλλο ένα λιθαράκι φαίνεται να μπαίνει στην σχέση Netflix – Eurovision, καθώς στην νέα παραγωγή της δημοφιλούς πλατφόρμας, Vinterviken 2021 (Χειμερινός Κόλπος) έναν από τους βασικούς ρόλους θα ενσαρκώσει η Loreen, η νικήτρια της Eurovision 2012 για την Σουηδία με το τραγούδι Euphoria, ένα από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια των fans και όχι μόνο. Μαζί με το Netflix συμπαραγωγός της ταινίας είναι και η Σουηδική δημόσια τηλεόραση SVT, η οποία μεταδίδει την Eurovision στην Σουηδία και είναι παραγωγός του Melodifestivalen.

Το Vinterviken βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Mats Wahl που γράφτηκε το 1993 και μεταφέρθηκε στον Σουηδικό κινηματογράφο το 1996. Πλέον η ιστορία μεταφέρεται στο σήμερα και αφορά τον έρωτα δύο νεαρών παιδιών, της Elisabeth, μια νεαρή Σουηδή που προέρχεται από πλούσια οικογένεια, και του John John, ένας νεαρός Μαροκινής καταγωγής που ζει στο περιθώριο. Η Loreen θα είναι εκείνη που θα ερμηνεύσει τον ρόλο της μητέρας του Jonh John. Ο συγκεκριμένος ρόλος μόνο άγνωστος δεν είναι στην Loreen καθώς η ίδια έχει Μαροκινές ρίζες και από τους δύο γονείς της.

Σε ανάρτηση της στο instagram, η Lorren ανέβασε φωτογραφίες με τον νεαρό συμπρωταγωνιστή της  Mustapha Aarab, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον ρόλο του John John όντας και ο ίδιο Σουηδο-Μαροκινής καταγωγής. Με αυτή της την ανάρτηση εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που θα παίξει στο remake  μιας ταινίας που  αγαπούσε από μικρή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.