Σουηδία: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και οι πόλεις που θα διεξαχθεί το Melodifestivalen 2020

Σουηδία: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και οι πόλεις που θα διεξαχθεί το Melodifestivalen 2020

Η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT, ανακοίνωσε τις πόλεις και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα shows της εθνικής επιλογής της χώρας για την Eurovision 2020, Melodifestivalen.

Το Melodifestivalen 2020, θα ξεκινήσει με τον πρώτο ημιτελικό στις 1 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό στις 7 Μαρτίου στην Στοκχόλμη. Πιο αναλυτικά:

  • 1 Φεβρουαρίου – 1ος Ημιτελικός – Linköping
  • 8 Φεβρουαρίου – 2ος Ημιτελικός – Gothenburg
  • 15 Φεβρουαρίου – 3ος Ημιτελικός – Luleå
  • 22 Φεβρουαρίου – 4ος Ημιτελικός – Malmö
  • 29 Φεβρουαρίου – Δεύτερη Ευκαιρία – Eskilstuna
  • 7 Μαρτίου – Τελικός – Stockholm

Να θυμίσουμε ότι η SVT ξεκίνησε να δέχεται συμμετοχές για τον διαγωνισμό από χθες 26 Αυγούστου, με την διορία να εκπνέει στις 15 Σεπτεμβρίου. Στο Melodifestivalen 2020 θα διαγωνισθούν 28 συμμετοχές. Οι 14 θα επιλεγούν από μια ειδική κριτική επιτροπή ενώ οι υπόλοιπες 14 από την SVT.

Φέτος, ο νικητής του Melodifestivalen John Lundvik, εκπροσώπησε την Σουηδία στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι Too Late For Love και κατέκτησε την 5η θέση στον μεγάλο τελικό, συνεχίζοντας τις πετυχημένες διακρίσεις της χώρας στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.