Σαν Μαρίνο: Ο KonCept ένας από τους παραγωγούς του “Say Na Na Na”

Σαν Μαρίνο: Ο KonCept ένας από τους παραγωγούς του “Say Na Na Na”

O Κύπριος DJ και μουσικός παραγωγός KonCept, κατά κόσμον Κώστας Παπαδούρης είναι ένας από τους παραγωγούς της φετινής συμμετοχής του Σαν Μαρίνο στην Eurovision Say Na Na Na που θα ερμηνεύσει ο Serhat. O KonCept είναι ο δεύτερος Έλληνας που εμπλέκεται στην συμμετοχή του Σαν Μαρίνο, καθώς προηγουμένως είχε ανακοινωθεί ότι ο χορογράφος Νίκος Μαριάνος θα αναλάβει την σκηνική παρουσία της συμμετοχής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον INFE Cypruso KonCept μίλησε για το πως προέκυψε η συνεργασία με τον Serhat, ανακοίνωσε ότι ο Serhat θα έρθει στην Ελλάδα για promo tour ενώ εξέφρασε να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή  στο μέλλον την Ελλάδα ή την Κύπρο ως παραγωγός ή ως συνθέτης. Ως παραγωγός και DJ o KonCept έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής όπως η Μπέσυ Αργυράκη, οι Vegas, η Shaya και η Giorgina. Εκτός από την παραγωγή του Say Na Na Na ο KonCept έχει επιμεληθεί ένα από τα 5 remix του τραγουδιού που κυκλοφόρησαν.

Το Σαν Μαρίνο λοιπόν είναι η 4η χώρα φέτος, πλην Ελλάδας και Κύπρου που συνεργάζεται με Έλληνες, οι άλλες 3 χώρες είναι η Ρωσία με τον Δημήτρη Κοντόπουλο να έχει αναλάβει την σύνθεση του Scream, την Ισπανία με τον Φωκά Ευαγγελινό να έχει αναλάβει την σκηνική παρουσία του La Venda, ενώ ο Γιώργος Καλπακίδης είναι ένας από τους συνθέτες της συμμετοχής της Μολδαβίας, Stay.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.