Σήμερα στις 17:00 η Junior Eurovision. Που θα τον παρακολουθήσουμε. Ποια τα προγνωστικά μας.

Σήμερα στις 17:00 η Junior Eurovision. Που θα τον παρακολουθήσουμε. Ποια τα προγνωστικά μας.

Η μεγάλη ημέρα έφτασε και ο παιδικός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision σε λίγες ώρες θα είναι παρελθόν. Οι πρόβες τελείωσαν και οι 17 συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να κερδίσουν το βραβείο. Επιτροπές μουσικών, παιδιών, αλλά και η επιτροπή των ειδικών θα βαθμολογήσουν και όποιος συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα κερδίσει.

Από το Mediterranean Conference Center, μόλις 1.000 θέσεων χωρητικότητας θα διεξαχθεί ο 14ος διαγωνισμός της Junior Eurovision. Φέτος 17 χώρες θα διαγωνιστούν για το βραβείο, που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η χώρα τους θα φιλοξενήσει του χρόνου και του διαγωνισμό, όπως δηλαδή συμβαίνει και στην κανονική Eurovision.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών είναι:

1. Ιρλανδία                          10. Ουκρανία
2. Αρμενία                           11. Ιταλία
3. Αλβανία                           12.Σερβία
4. Ρωσία                               13. Ισραήλ
5. Μάλτα                              14. Αυστραλία
6. Βουλγαρία                       15. Ολλανδία
7. Π.Γ.Δ.Μ                            16. Κύπρος
8. Πολωνία                           17. Γεωργία
9. Λευκορωσία

Πως θα αναδειχθεί ο νικητής στη Junior Eurovision 2016

Ο διαγωνισμός δεν μεταδίδεται στην Ελλάδα, παρ’ όλα αυτά μπορείτε να τον δείτε από το κανάλι της Junior Eurovision στο Youtube, η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 17:00

Ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός, καθώς φέτος έχουμε πολλά ωραία τραγούδια και πολλές σωστές φωνές. Αν έπρεπε να ποντάρουμε σε κάποιον για τη νίκη αυτοί θα ήταν η Ρωσία και η Πολωνία. Η Κύπρος μας συμμετέχει με ένα καλοδουλεμένο τραγούδι, με την πιο επαγγελματική σκηνική εμφάνιση απ’ όλους. Ο Γιώργος Μιχαηλίδης είναι ταλαντούχος και του αξίζει πράγματι μία πολύ καλή θέση. Άλλες χώρες που βλέπουμε να τερματίζουν ψηλά είναι η Αρμενία, η Γεωργία και η Βουλγαρία. Ερωτηματικό παραμένει η οικοδέσποινα Μάλτα και η πάντα επικίνδυνη Ιταλία. Όλα αυτά βέβαια θα τα ξέρουμε στις 19:30 όταν και ο διαγωνισμός θα έχει τελειώσει. Μείνετε όμως μαζί μας γιατί παράλληλα με την Junior Eurovision θα έχουμε και το πρώτο μας live, που τόσο πολύ αγαπήσατε την προηγούμενη γιουροπερίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.