Ρωσία: Με τον Sergey Lazarev στο Τελ Αβιβ!

Ρωσία: Με τον Sergey Lazarev στο Τελ Αβιβ!

Η πολυαναμενόμενη ανακήρυξη του Sergey Lazarev ως του επόμενου εκπροσώπου της Ρωσίας για τον 64ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ έγινε τελικά νωρίτερα απ’ότι αναμενόταν. Η επίσημη ανακοίνωση του Lazarev αρχικά αναμενόταν να γίνει το Σάββατο στις 9 Φεβρουαρίου στην εκπομπή Hello, Andrei! στον Ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό RTR, με επίσημη όμως ανακοίνωση του καναλιού επιβεβαιώθηκε από σήμερα η συμμετοχή του Sergey Lazarev στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision με τα χρώματα της Ρωσίας.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Στην εκπομπή όπου αναμενόταν κανονικά να ανακοινωθεί ο Lazarev ως ο επόμενος εκπρόσωπος της Ρωσίας, θα μάθουμε επιπλέον λεπτομέρειες για την Ρωσική συμμετοχή. Ο Sergey Lazarev δεν θα επιστρέψει μόνος του στην Eurovision, αλλά μαζί με την Dream Team που τον οδήγησε στην 3η θέση το 2016 με το τραγούδι You’re the only one, δηλαδή τον Philipp Kirkorov αλλά και τον δικό μας Δημήτρη Κοντόπουλο στην σύνθεση του τραγουδιού, τον Φωκά Ευαγγελινό για την επιμέλεια της σκηνικής παρουσίας αλλά και τον Άλεξ Παναγή στα φωνητικά. Επίσης φημολογείται ότι η φετινή συμμετοχή του Sergey Lazarev παρότι θα έχει τους ίδιους συντελεστές με την συμμετοχή του το 2016, θα διαφέρει αρκετά από αυτήν καθώς θα είναι μια επική μπαλάντα, για την ηχογράφηση του τραγουδιού μάλιστα επιστρατεύτηκε μέχρι και η συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας.

Τον Sergey Lazarev τον θυμούνται όλοι οι Eurofans και όχι μόνο από την συμμετοχή του στην Eurovision του 2016 στην Στοκχόλμη όπου με το τραγούδι You’re the only one, όπου παρόλο που κέρδισε την εντυπώσεις του κοινού καθώς βρέθηκε στην πρώτη θέση του televoting εκείνης της χρονιάς, εν τέλει στην συνολική βαθμολογία κοινού και επιτροπής κατέληξε στην 3η θέση. O Sergey Lazarev στα 35 του πλέον με 6 κυκλοφορίες album  ως solo καλλιτέχνης και αρκετές περιοδείες σε Ρωσία και εξωτερικό είναι ένας από τους μεγαλύτερους Pop stars στην Ρωσία αλλά και στις υπόλοιπες χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ.

Πιστεύετε πως η Ρωσία μπορεί να κατακτήσει το δεύτερο της βραβείο στην Eurovision μετά το 2008, με την δεύτερη συμμετοχή του Sergey Lazarev σε αυτήν; Ας θυμηθούμε την προηγούμενη του συμμετοχή You’re the only one.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.