Πολωνία: Με τους Lake Malawi θα συμμετάσχει στον τελικό ο Albert Černý – Ακούστε το υποψήφιο τραγούδι τους “Lucy”

Πολωνία: Με τους Lake Malawi θα συμμετάσχει στον τελικό ο Albert Černý – Ακούστε το υποψήφιο τραγούδι τους “Lucy”

Ο φιναλίστ της εθνικής επιλογής της Πολωνίας για την Eurovision 2020 Szansa na Sukces και περσινός εκπρόσωπος της Τσεχίας Albert Černý (ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Lake Malawi), σε συνέντευξή του στο eurowizja.org αποκάλυψε ότι την ερχόμενη Κυριακή, στον τελικό του πολωνικού διαγωνισμού, θα λάβει μέρος μαζί με το συγκρότημα του ερμηνεύοντας το τραγούδι “Lucy”.

Το κομμάτι κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, ενώ γράφτηκε πέρυσι για την παρουσιάστρια του Green Room της Eurovision 2019 Lucy Ayoub. Δημιουργοί του Lucy είναι οι Cesar Sampson (Αυστρία 2018), JOWST (Νορβηγία 2017) και Lasse Piirainen (Φινλανδία 2017), οι οποίοι το έγραψαν από κοινού σε ένα songwriting camp το καλοκαίρι, ένας θεσμός που έχει αναπτυχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το υποψήφιο τραγούδι:

Οι Lake Malawi είναι ένα indie pop συγκρότημα, από το  Třinec της Τσεχίας και αποτελούνται από 3 μέλη, τους Albert ČernýJeroným Šubrt, Antonín Hrabal. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2013, έχει συμμετάσχει σε συναυλίες πολλών γνωστών συγκροτημάτων στην Πράγα, όπως τους  The KooksMika, και τους Thirty Seconds to Mars, ενώ κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album το 2017. Πέρυσι οι Lake Malawi εκπροσώπησαν την Τσεχία στην Eurovision με το τραγούδι Friend of a Friend, τερματίζοντας στην 11η θέση του μεγάλου τελικού στο Τελ Αβίβ.

2 σκέψεις για το “Πολωνία: Με τους Lake Malawi θα συμμετάσχει στον τελικό ο Albert Černý – Ακούστε το υποψήφιο τραγούδι τους “Lucy”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.