ΠΓΔΜ 2017: Πάνω από 100 τραγούδια υποβλήθηκαν για την Jana Burčeska

ΠΓΔΜ 2017: Πάνω από 100 τραγούδια υποβλήθηκαν για την Jana Burčeska

Στις αρχές Δεκέμβρη η δημόσια τηλεόραση των Σκοπίων, MRT, έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε συνθέτες, στιχουργούς και παραγωγούς εντός και εκτός της ΠΓΔΜ, για κατάθεση ακυκλοφόρητων και σύγχρονων τραγουδιών, με διορία λήξης την 25η Δεκεμβρίου. Πάνω από 100 συμμετοχές υποβλήθηκαν και μία από αυτές θα ταξιδέψει στο Κίεβο μαζί με την Jana Burčeska, που επιλέχθηκε εσωτερικά από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα για την εκπροσώπησή της χώρας.  

H Jana έγινε γνωστή στην χώρα της μετά από την συμμετοχή της στο πρώτο idol της ΠΓΔΜ το 2010, όπου κατέλαβε την 5η θέση. Στην συνέχεια συμμετείχε 3 φορές στο Skopje Fest, το φεστιβάλ που στο παρελθόν αποτελούσε τον εθνικό τελικό της ΠΓΔΜ για την Eurovision, το 2012, το 2013 και το 2015. H Jana ήταν και η πρέσβης της UNICEF στην χώρα της για το project «Μαζί για σχολεία χωρίς βία». Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη της συμμετοχή στο Skopje Fest με το τραγούδι «Bi bila tvoja».

https://www.youtube.com/watch?v=z-Z4NjkDfF4

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.