Ο Χρήστος Μάστορας “τρολάρει” τον Κινέζο με αφορμή τις κριτικές που υπήρξαν για το Viktoria!

Ο Χρήστος Μάστορας “τρολάρει” τον Κινέζο με αφορμή τις κριτικές που υπήρξαν για το Viktoria!

Με αφορμή τις κριτικές για το νέο τραγούδι των Μελισσών σε συνεργασία με τον Dj Kas, ο frontman του γκρουπ Χρήστος Μάστορας βρήκε την ευκαιρία να μας υπενθυμίσει την μουσική τους πορεία. Οι Μέλισσες όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν συνηθίσει σε διάφορα μουσικά είδη από ποπ μέχρι λαϊκό αλλά αυτήν την φορά το “Viktoria“, που κινείται σε trap ρυθμούς, φαίνεται ότι ξένισε αρκετούς.

Ο Χρήστος απάντησε στους επικριτές:

Οι MEΛΙSSES έχουν τραγουδήσει τα τελευταία 10 χρόνια με επιτυχία τα εξής τραγούδια: “Κρυφά”, “Έλεγες”, “Τίκι Τίκι” (έχει rap κουπλέ), “Όπως Εγώ” (rap κουπλέ από NiVo), More Than That (disco), Lonely Heart, “Κύμα”, “Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι”, “Δεν Με Νοιάζει”, “Είμαι Αλλού (disco με autotune κουπλέ), “Ένα Λεπτό” (λαϊκό τραγούδι με Δημήτρη Μπάση), “Δεν Έχω Ιδέα”, “Μισή Καρδιά”, “Καίγομαι Και Σιγολιώνω” (παραδοσιακό τραγούδι), “Στην Καρδιά”, Stand By Me Now (EDM), “Γιατί”, “Μόνη Επιλογή” και πολλά άλλα, που όχι απλά δεν ανήκουν στο ίδιο “είδος” μουσικής, αλλά θα έλεγε κανείς ότι ένας καλλιτέχνης αποκλείεται να μπορεί να τα αγγίξει όλα ταυτόχρονα.

Κι όμως, μετά από 10 χρόνια, είμαστε ακόμα εδώ…

Προτείνω λοιπόν να τσιλάρετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη “Viktoria” που είναι πολύ ερωτευμένη και το 2020 απελευθερωμένα και απενοχοποιημένα κ@υλωμένη (χαλαρώστε, είναι απλά μια λέξη), γιατί βαρεθήκαμε τον δεξιό συντηρητισμό και το αριστερό political correctness…

Αααα και που ‘στε… Το τραγούδι αυτό, όπως όλα όσα έχουμε βγάλει, εκτός από τον “Κινέζο” (πλακίτσα), το αγαπώ, με τρελαίνει, με ανεβάζει και χαίρομαι που αρέσει και στους περισσότερους».

Ο Κινέζος

Ο “Κινέζος” αποτελεί το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκαν οι Μέλισσες στον ελληνικό τελικό το 2010 για την εκπροσώπηση της Ελλάδας κι από ότι φαίνεται δεν είναι από τα ιδιαίτερα αγαπημένα του καλλιτέχνη στην πορεία της καριέρας τους. Πάντως είτε σαν γκρουπ είτε σαν Χρήστος η ομάδα έχει εξελιχθεί πολύ και πέρυσι είχε ακουστεί ότι ο καλλιτέχνης ήταν σε συζητήσεις με την Κύπρο σε ένα πρώιμο στάδιο. Επομένως το ενδιαφέρον του Χρήστου για τον διαγωνισμό υπάρχει από πέρυσι και δεν περιορίζεται σε like που κάνουν σε χρήστες του διαδικτύου όταν τους αναφέρουν ότι πρέπει να πάνε στην Eurovision.

Εσείς σε πιο μουσικό είδος προτιμάτε το γκρουπ; Θα θέλατε να τους δείτε στην Eurovision είτε σαν μπάντα είτε μόνο τον Χρήστο;

Ακούστε το τραγούδι που προκάλεσε αντιδράσεις παρακάτω:

Θυμηθείτε τον Κινέζο στα πρώτα βήματα των Μελισσών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.