Ουκρανία 2017: Ανακοινώθηκαν οι 24 υποψήφιοι

Ουκρανία  2017: Ανακοινώθηκαν οι 24 υποψήφιοι

Ο Ουκρανικός σταθμός STB, ανακοίνωσε τους 24 υποψήφιους καλλιτέχνες που φιλοδοξούν να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στον διαγωνισμό Eurovision 2017, που θα διοργανώσει η ίδια. Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες είναι οι παρακάτω:

Arsen Mirzoyan
Mila Nitich
Vitaly Kozlovsky
AGHIAZMA
Salto Nazad
Green Grey
ROZHDEN
Vivienne Mort
Payushchie Trusy
Anastasia Prudius
Tayanna — “I Love You”
Detach
O.Torvald
Illaria
KADNAY
Roma Veremeychik & band LUMIERE
MamaRika
Laliko
Melovin
Letay
Panivalkova
SKAY
Monochromea
Kuznetsov — “Deep Shivers”

Από τους παραπάνω υποψηφίους η Tayanna έχει ήδη δημοσιεύσει το τραγούδι της στο youtube, ενώ ο Kuznetsov είναι ο νικητής του διαδικτυακού διαγωνισμού που έδινε σαν έπαθλο μια wildcard ανάμεσα τους υποψηφίους. Ανάμεσα στους υποψηφίους δεν συναντάμε κάποιον πρώην συμμετέχοντα της Ουκρανίας στην Eurovision, συναντάμε όμως την Mila Nitich και την Illaria Που ήταν υποψήφιες σε Ουκρανικούς τελικούς το 2011 και το 2014 αντίστοιχα.

Οι 24 υποψήφιοι θα χωριστούν σε 3 ημιτελικούς των 8 συμμετεχόντων, η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει αυτή την Παρασκευή. Δεν είναι ακόμα γνωστό πόσοι θα προκριθούν από κάθε ημιτελικό στον μεγάλο τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου. Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.