Ολλανδία 2017: Με το «Lights And Shadows» στο Κίεβο οι O’G3NE.

Ολλανδία 2017: Με το «Lights And Shadows»  στο Κίεβο οι O’G3NE.

Η Ολλανδία ήταν από τις πρώτες χώρες που ανακοίνωσαν τον εκπρόσωπό τους μήνες πριν. Οι O’G3NE είναι ένα γυναικείο συγκρότημα, που αποτελείται από τις Lisa, Amy και τη Shelley που είναι αδερφές. Σήμερα όμως παρουσιάστηκε στο κοινό το Lights And Shadows, το τραγούδι με το οποίο οι τρεις αδερφές θα διαγωνιστούν για την Ολλανδία στην Eurovision 2017.

Η παρουσίαση του τραγουδιού έγινε μέσω live streaming (facebook & Youtube) και παρουσιαστές ήταν οι Jan Smit and Cornald Maas. Αμέσως μετά την παρουσίαση το τραγούδι ανέβηκε σε όλα τα social media (Youtube, Instagram, Facebook και Twitter). Το τραγούδι συνέθεσε  ο πατέρας των κοριτσιών.

Η Ολλανδία που ενώ τα πρώτα χρόνια θεωρούνταν μία από τις υπερδυνάμεις του διαγωνισμού, μιας και είχε πετύχει τέσσερις νίκες στα 20 χρόνια ζωής της Eurovision, έχει να κερδίσει από το 1975. Από την εισαγωγή του συστήματος των ημιτελικών το 2004, η Ολλανδία έχει μόνο τέσσερις προκρίσεις στον τελικό. Τελευταία καλή της στιγμή το 2014 όταν έφτασε πολύ κοντά στη νίκη με τους Common Linnets και το Calm After The Storm, συγκεκριμένα στη δεύτερη θέση.

Ακούστε το τραγούδι της Ολλανδίας για την Eurovision 2017:

Θα μπορέσουν οι O’G3NE  με το Lights And Shadows να φέρουν την πολυπόθητη νίκη στην Ολλανδία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.