Οι Jalisse θέλουν να κάνουν comeback. Η RAI τους θέλει;

Οι Jalisse θέλουν να κάνουν comeback. Η RAI τους θέλει;

Στις 10 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν επίσημα οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στο San Remo, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Κίεβο. Το ντουέτο στη ζωή και τη σκηνή Ζαλίσε (Jalisse), δηλαδή η Alessandra Drusian και ο Fabio Ricci έγραψαν ιστορία, καθώς το αριστούργημα Fiumi di Parole (νικητήριο του Σαν Ρέμο το 1997 και 4ο στη Γιουροβίζιον) ήταν για πολλά χρόνια η τελευταία συμμετοχή της Ιταλίας μέχρι την επιστροφή της 13 χρόνια μετά. Είχε μάλιστα ακουστεί τότε ότι, επειδή ήταν το μεγάλο φαβορί -μαζί με την Katrina- και η Ιταλία δεν ήθελε με τίποτα το βραβείο, η RAI τους ζήτησε να μην δώσουν φωνητικά το 100%των δυνατοτήτων τους…

Τέλος πάντων, έχουν υποβάλει φέτος δύο δυναμικά τραγούδια, σύμφωνα με τον Fabio. Οφείλουμε, ωστόσο, να πούμε ότι πολλές φορές έχουν προσπαθήσει για το San Remo, αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ενώ είναι εξαιρετικοί, δεν προκρίνονται. Επίσης, το 2008 επιθυμούσαν να είναι οι πρώτοι εκπρόσωποι του Αγίου Μαρίνου με το Tra rose e cielo (ανοίγοντας πάλι τον κύκλο που είχαν οι ίδιοι κλείσει, αλλά προτιμήθηκαν οι άχρωμοι, άοσμοι, άγευστοι Mi-Odio) Τελευταία -ταπεινωτική- περίπτωση ήταν οι blind auditions του The Voice of Italy 2014, όταν κανένας από τους τέσσερεις κριτές δεν γύρισε για την υποψήφια Alessandra.

jalisse_musicastrada

Να πούμε ότι όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν ενεργοί, έχουν τη δική τους μικρή δισκογραφική εταιρεία, κάνουν περιοδείες και επιτυχία στις ιταλόφωνες και γερμανόφωνες χώρες, έχουν να επιδείξουν πλούσια φιλανθρωπική δράση, ενώ η Alessandra έχει δοκιμαστεί και στην ηθοποιία.

Ακολουθούν δύο video: Η προσπάθεια της Alessandra στο The Voice και η υποψηφιότητά τους για τον Άγιο Μαρίνο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.