Οι 12 βαθμοί των Hooverphonic, Blas Canto, Vasil και Gjon’s Tears

Οι 12 βαθμοί των Hooverphonic, Blas Canto, Vasil και Gjon’s Tears

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η γνωστή YouTuber Νikkie Tutorials θα πραγματοποιεί μικρές συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες που ήταν να διαγωνιστούν στην φετινή Eurovision που ακυρώθηκε. Επόμενες συνεντεύξεις ήταν με τους Hooverphonic, Blas Canto, Vasil κι  Gjon’s Tears ανάμεσα στα όσα τους ρώτησε είναι πως ένιωσαν με το άκουσμα της ακύρωσης του διαγωνισμού λόγω του Covid-19, πως θα ήταν η εμφάνισή τους στην Eurovision, σε ποια συμμετοχή θα έδιναν τους 12 βαθμούς τους κ.ά.

O συνθέτης και μέλος του γκρουπ Alex Callier ανέφερε ότι το τραγούδι γράφτηκε για τον πατέρα του πέθανε από καρκίνο ενώ στην σκηνή θα βλέπαμε κάτι πολύ στυλάτο. Οι 12 βαθμοί τους είναι για την Ρουμανία. Ο Blas δήλωσε ότι στην σκηνή θα βλέπαμε ένα ηφαίστειο κι οι 12 βαθμοί του θα ήταν για την Σουηδία. Ο Vasil ανέφερε ότι με τις χορευτικές τους κινήσεις στην σκηνή θα ήταν σαν μια μουσική πάλη ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Οι 12 βαθμοί του για την Ελβετία. Oι 12 βαθμοί του Gjon’s Tears πηγαίνουν στην Ισλανδία.

Παρακολουθήστε τα videos παρακάτω:

https://youtu.be/Za1-xaoNYPs

https://youtu.be/a-BGoAdiJ0Y

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.