Νορβηγία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα λίγες μέρες πριν τον τελικό του MGP 2020;

Νορβηγία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα λίγες μέρες πριν τον τελικό του MGP 2020;

Το Σάββατο που μας έρχεται, η Νορβηγία θα αποφασίσει την συμμετοχή της για την Euroviison 2020, μέσω της εθνικής επιλογής της χώρας Melodi Grand Prix.

Έπειτα από 5 ημιτελικούς, που προέκυψαν οι μισοί (5) φιναλίστ του τελικού, αλλά και τις 5 συμμετοχές που είχε προ-επιλέξει η κριτική επιτροπή, θα δούμε να διαγωνίζονται 10 καλλιτέχνες για την εκπροσώπηση της Νορβηγίας στον διαγωνισμό. Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα λίγες μέρες πριν; Ποιο είναι το φαβορί ανάμεσα στις 10 συμμετοχές;

 

Όπως παρατηρούμε στον παραπάνω πίνακα, αυτή που προηγείται είναι η Ulrikke Brandstorp  (Attention) η οποία βρίσκεται απευθείας στον τελικό, με πιθανότητα νίκης 42%. Ακολουθεί, αρκετά πίσω, η νικήτρια του πρώτου ημιτελικού Raylee, με το τραγούδι της Wild να έχει αγαπηθεί από αρκετούς φαν. Σε απόσταση αναπνοής ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας το 2010 Didrik με τον αδερφό του Emil (Out of Air), όπου και αυτοί ήταν μία από τις επιλογές της κριτικής επιτροπής. Αντιθέτως, στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Akuvi (Som du er – απευθείας στον τελικό) και Kristin Husøy (Pray for Me – νικήτρια τρίτου ημιτελικού), με πιθανότητα νίκης που φτάνει μόλις στο 1%.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Πηγή: eurovisionworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.