Νορβηγία: Οι καλλιτέχνες που θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τελικού

Νορβηγία: Οι καλλιτέχνες που θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τελικού

Ο Μεγάλος Τελικός του Melodi Grand Prix 2020 θα πραγματοποιηθει αυτό το Σάββατο, μετά από μια ημιτελική περίοδο πέντε εβδομάδων. Η NRK σήμερα αποκάλυψε τους καλλιτέχνες που θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τελικού.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τελευταίο γύρο του τελικού, οπού οι δύο εναπομείναντες καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν για τελευταία φόρα το τραγούδι τους λίγο πριν ψηφίσει το νορβηγικό κοινό. Η ψηφοφορία θα παρουσιαστεί χωριστά ανά περιφέρεια, με έναν καλλιτέχνη που θα αποκαλύψει τις ψήφους για κάθε περιοχή.

Οι καλλιτέχνες που θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα είναι: 

  • Κεντρική ΝορβηγίαMargaret Berger – Εκπροσώπησε τη Νορβηγία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2013.
  • Νότια ΝορβηγίαTom Hugo – Εκπροσώπησε τη Νορβηγία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2019 ως μέρος του συγκροτήματος KEiiNO.
  • Δυτική Νορβηγία Bjørn Johan Muri – Συμμετείχε στο Melodi Grand Prix 2010 τερματίζοντας στην 4η θέση, αλλά ήταν Νο.1 στα Νορβηγικά charts για 7 εβδομάδες μετά τον διαγωνισμό.
  • Ανατολική ΝορβηγίαΑge Sten Nilsen – Εκπροσώπησε τη Νορβηγία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2005 ως μέρος του συγκροτήματος Wig Wam.
  • Βόρεια ΝορβηγίαAgnete – Εκπροσώπησε τη Νορβηγία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2016.

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η σειρά εμφάνισης του τελικού οπού είναι  η ακόλουθη:

  1. Raylee – “Wild”
  2. Didrik & Emil – “Out of Air”
  3. Magnus Bokn – “Over The Sea”
  4. Akuvi – “Som du er”
  5. Kristin Husøy – “Pray For Me”
  6. Rein Alexander – “One Last Time”
  7. Tone Damli – “Hurts Sometimes”
  8. Sondrey – “Take My Time”
  9. Ulrikke Brandstorp – “Attention”
  10. Liza Vassilieva – “I Am Gay”

Ο νικητής θα επιλεγεί μόνο από τηλεοπτικό κοινό. Ο τελικός θα περιλαμβάνει τρεις γύρους. Μετά τον πρώτο γύρο, τα τέσσερα τραγούδια με τις περισσότερες ψήφους θα συνδυαστούν σε ζευγάρια και οι νικητές της κάθε μονομαχίας θα αναμετρηθούν στη “χρυσή μονομαχία”. Ο νικητής της χρυσής μονομαχίας θα εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.