Νορβηγία: Ακούστε τα τραγούδια του 3ου ημιτελικού του “MGP 2020”

Νορβηγία: Ακούστε τα τραγούδια του 3ου ημιτελικού του “MGP 2020”

Η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας NRK, αποκάλυψε τις 4 συμμετοχές του τρίτου ημιτελικού της εθνικής επιλογής της χώρας για την Eurovision, Melodi Grand Prix 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα συμπληρωθούν από τους νικητές των 5 ημιτελικών που θα προηγηθούν.

Οι συμμετέχοντες του 3ου ημιτελικού του MGP 2020 (Κεντρική Νορβηγία), είναι οι εξής:

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες συναντάμε τον Alexandru, όπου το 2016 έλαβε μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας, ως μέλος τους συγκροτήματος Suite 16, τερματίζοντας στην 3η θέση, Άλλο γνώριμο όνομα είναι αυτό των Sie Gubba, που συμμετείχαν στο MGP το 2011, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Ο κάθε ημιτελικός αντιστοιχεί σε μια διοικητική περιφέρεια της Νορβηγίας (Βόρεια, Κεντρική, Δυτική, Ανατολική και Νότια Νορβηγία), ενώ κάθε φορά θα βλέπουμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες χωρισμένοι σε Duels. Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό με την ψήφο του θα είναι αυτό που θα επιλέγει την συμμετοχή που θα προκριθεί στον τελικό.

Το Σάββατο, εκτός από τους διαγωνιζόμενους, θα παρακολουθήσουμε και την Akuvi να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή της “Som du er”, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή και η οποία είναι η μία από τις 5 που βρίσκονται απευθείας στον τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.