Νορβηγία: Ακούστε τα τραγούδια του 2ου ημιτελικού του MGP 2020

Νορβηγία: Ακούστε τα τραγούδια του 2ου ημιτελικού του MGP 2020

Πριν λίγο, η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας NRK, αποκάλυψε τις 4 συμμετοχές του δεύτερου ημιτελικού της εθνικής επιλογής της χώρας για την Eurovision, Melodi Grand Prix 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα συμπληρωθούν από τους νικητές των 5 ημιτελικών που θα προηγηθούν.

Οι συμμετέχοντες του 2ου ημιτελικού του MGP 2020 (Ανατολική Νορβηγία), είναι οι εξής:

Ο κάθε ημιτελικός θα αντιστοιχεί σε μια διοικητική περιφέρεια της Νορβηγίας (Βόρεια, Κεντρική, Δυτική, Ανατολική και Νότια Νορβηγία), ενώ κάθε φορά θα βλέπουμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες χωρισμένοι σε Duels. Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό με την ψήφο του θα είναι αυτό που θα επιλέγει την συμμετοχή που θα προκριθεί στον τελικό.

Το Σάββατο, εκτός από τους διαγωνιζόμενους, θα παρακολουθήσουμε και τους Didrik & Emil να ερμηνεύουν ζωντανά την συμμετοχή τους Out of Air, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή και η οποία είναι η μία από τις 5 που βρίσκονται απευθείας στον τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.