Κύπρος JESC: Δείτε φωτογραφίες από την οπτικοποίηση του “I Wanna Be a Star”!

Κύπρος JESC: Δείτε φωτογραφίες από την οπτικοποίηση του “I Wanna Be a Star”!

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες της κυπριακής αποστολής για το διαγωνισμό της Junior Eurovision 2017. Μετά την επίσημη ανακοίνωση για την εκπρόσωπο και το τραγούδι που θα ταξιδέψουν στην Τιφλίδα, αλλά και τη ηχογράφηση της συμμετοχής, τώρα ήρθε η ώρα για την οπτικοποίηση του I Wanna Be a Star. Στο λιμάνι της Λεμεσού γίνονται τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού που συνέθεσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τη Νικόλ Νικολάου, όπως ενημερωνόμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα του ΡΙΚ για τη JESC. Πολύ σύντομα το ΡΙΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το τραγούδι, αφού η καταλυτική ημερομηνία για αυτό είναι η 6η Οκτωβρίου, η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των αρχηγών αποστολής στην Γεωργία. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο 15ος Διαγωνισμός της Junior Eurovision, θα διεξαχθεί στην Γεωργία στις 26 Νοεμβρίου και μαζί με την Κύπρο θα διαγωνιστούν άλλες 15 χώρες.

Μία σκέψη στο “Κύπρος JESC: Δείτε φωτογραφίες από την οπτικοποίηση του “I Wanna Be a Star”!

  1. Άλλο ένα κατεστημένο που σαν Κύπρος πρέπει να απαλλαγούμε πάραυτα και με συνοπτικές: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Δεν έμεινε ίχνος Γιουροβίζιον που δεν άπλωσε πλοκάμι. Μόνο τη γιαγιά του δεν προώθησε ακόμα να στείλει σε διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Έλεος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.