Κύπρος: Το ΡΙΚ επιβεβαιώνει την συμμετοχή του στην Eurovision 2020

Κύπρος: Το ΡΙΚ επιβεβαιώνει την συμμετοχή του στην Eurovision 2020

Σύμφωνα με το esctoday.com, το ΡΙΚ η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Κύπρου, επιβεβαίωσε χθες την συμμετοχή την συμμετοχή της μεγαλονήσου στην Eurovision 2020 στην Ολλανδία. Αυτή θα είναι η 37η συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision από το 1981 έχοντας απέχει από τότε μόλις 3 χρονιές (1988, 2001, 2014).

Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί  ο τρόπος με τον οποίον θα επιλεγεί η Κυπριακή συμμετοχή για τον 66ο διαγωνισμό της  Eurovision. Δεδομένης όμως της επιτυχίας των Κυπριακών συμμετοχών των τελευταίων 2 ετών που προέκυψαν από την απευθείας ανάθεση με μεγάλα ονόματα την Ελληνικής Pop σκηνής που ανήκουν στο ενεργητικό της Panik Records (2η θέση το 2018 με την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego, 13η θέση το 2019 με την Τάμτα και το Replay). Μάλιστα ένα όνομα που συζητείται εντόνως από τους fans του διαγωνισμού, τόσο για την Κύπρο όσο και για την Ελλάδα, είναι αυτό του Βαγγέλη Κακουριώτη μετά την συνεργασία του με τον Luca Hanni για τα MAD VMA 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.