Κύπρος: Περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη συμμετοχή της χώρας

Κύπρος: Περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη συμμετοχή της χώρας

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες των χωρών για την επόμενη Eurovision στο Rotterdam της Ολλανδίας και ανάμεσα σ’αυτές τις χώρες είναι και η Κύπρος μας.

Το τελευταίο διάστημα, διάφοροι Έλληνες και ξένοι συνθέτες έχουν υποβάλει στην δημόσια τηλεόραση της Κύπρου ΡΙΚ, τραγούδια τους (αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί διαδικασία υποβολής τραγουδιών), τα οποία ανέρχονται γύρω στα 30. Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο INFEGREECE, οι υπεύθυνοι του ΡΙΚ έχουν ξεχωρίσει ήδη 3 για την συμμετοχή της χώρας στο Rotterdam, με την δημόσια τηλεόραση να βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου εκπροσώπου.

Ο εκπρόσωπος

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι υπεύθυνοι του ΡΙΚ, αρχικά δέχονται συνθέσεις κι έπειτα αναζητούν τον κατάλληλο καλλιτέχνη που θα ερμηνεύσει το τραγούδι που έχει επιλεγεί.

Αξιοσημείωτο είναι φέτος το ενδιαφέρον πολλών καλλιτεχνών να εκπροσωπήσουν την Κύπρο. Ωστόσο, η δημόσια τηλεόραση για την επόμενη χρονιά, έχει επιλέξει όχι μόνο να αλλάξει το στυλ του τραγουδιού που θα διαγωνιστεί ο επόμενος εκπρόσωπος, αλλά έχει εστιάσει ήδη την προσοχή της σε άντρα καλλιτέχνη. Πηγές μας, μας έχουν γνωστοποιήσει ότι το ενδιαφέρον του ΡΙΚ έχει στραφεί στο όνομα του Ίαν Στρατή, ο οποίος πριν λίγο καιρό δήλωσε ανοιχτά την επιθυμία του να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, αυξάνοντας έτσι το ενδιαφέρον τόσο της κυπριακής τηλεόρασης. όσο και των φαν που θέλουν να τον δουν στον διαγωνισμό.

Να θυμίσουμε ότι ο 27χρονος Ίαν Στρατής, σε ηλικία 11 ετών έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά “Καλώς τους”. Ο τραγουδιστής έγινε ευρύτερα γνωστός από την συμμετοχή του στο ελληνικό X-factor το 2016, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση. Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε διάφορα μιούζικαλ (Evita, Hair, Grease, Ο Μολυβένιος Στρατιώτης και Cats), ενώ έχει κάνει και μουσικές εμφανίσεις με την House Band στον Σταυρό του Νότου. Στις αρχές του χρόνου, είδαμε τον τραγουδιστή να συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων του ANT1, “Your Face Sounds Familiar 5”. Το καλοκαίρι του 2018, ο Ίαν κυκλοφόρησε την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο Amazing, ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, A Drop Of You.

https://www.youtube.com/watch?v=QjPURWMno0s

Αν τελικά αυτές οι συζητήσεις ευδοκιμήσουν, θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

2 σκέψεις για το “Κύπρος: Περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη συμμετοχή της χώρας

  1. δεν είμαι σίγουρος ότι ο ίαν στρατής θα είναι η καλύτερη επιλογή τα πάντα όμως θα κριθούν, όπως ΟΛΟΙ λέμε και για τις δικές μας συμμετοχές από το τραγούδι, την ερμηνευτική ικανότητα ζωντανά και το στήσιμο.. γιατί όχι λοιπόν.. τα αδέρφια μας εκεί στην Κύπρο χρόνια το παλεύουν φιλότιμα.. αξίζουν κάτι παραπάνω, νομίζω από τα μικρά κράτη, είναι αυτό που τα τελευταία χρόνια κάνει τα πιο δυνατά βήματα.. πολύ καλή επιλογή να στείλουν άντρα φέτος και με αλλιώτικο στυλ. χρειάζεται και η εναλλαγή.
    καλή επιτυχία στα αγαπημένα μας αδέρφια στην Κύπρο! να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή!

  2. Ο Ιαν Στρατης μου αρέσει! Οταν ερμηνεύει δεν του το έχεις οτι ειναι Ελληνας! Τα αγγλικά του και η ερμηνεία του ειναι διεθνών προδιαγραφών! Τον ήθελα και τον θέλω για Eurovision! Mε κάτι που θα κουμπώσει πάνω του ναι. Να του ταιριάζει απόλυτα. Με ενα τραγούδι του συρμού, οχι!

    Εχει μια έντονη μουσική προσωπικότητα και ενα πάθος που όταν βρει πρόσφορο έδαφος, απογειώνεται! Εννοείται οτι εχει φωνάρα και Live είναι πάρα πολύ καλός! Το χει!

    Αν τον σκέφτεται η Κυπρος, καλά κάνει! Κάποια στιγμή η με Ελλάδα η με την Κύπρο θα πάει, αν οχι φέτος!

    Με άντρα καλλιτέχνη βλέπω Ελλάδα και Κύπρο φέτος! Κακουρωτης Vs Στρατης Vs Μελλισες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.