Κύπρος: Η Leea Nanos ενδιαφέρεται να εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2021! (Αποκλειστικό)

Κύπρος: Η Leea Nanos ενδιαφέρεται να εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2021! (Αποκλειστικό)

Την Leea Nanos την γνωρίζουμε από την συμμετοχή της στο Australia Decides το 2019 με το τραγούδι Set Me Free ενώ φέτος δεν έκρυψε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει και την χώρα μας στην Eurovision, μιας κι έχει ελληνικές ρίζες.

Αυτήν τη φορά αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή καλλιτέχνιδα ενδιαφέρεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην επόμενη Eurovision, που θα διοργανωθεί στο Ρότερνταμ .

Η ίδια δεν έκρυψε την επιθυμία της σε σχόλια σε σχέση με τον διαγωνισμό και το Infe Greece εξασφάλισε δηλώσεις της για τους λόγους που θέλει να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό αλλά και για το αν έχει προχωρήσει τις διαδικασίες με το να επικοινωνήσει με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.

H Leea Nanos δήλωσε στο Infe Greece:

Η οικογένειά μου είναι από την Ελλάδα και η κουλτούρα μου σημαίνει τα πάντα για μένα. Πηγαίνοντας στην Ελλάδα πριν από χρόνια ένιωθα σαν να ήμουν σπίτι. Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Κύπρο στην Eurovision. Eίδα κάποιες από τις συμμετοχές της χώρας, όπως αυτή της Ελένης Φουρέιρα που με ενέπνευσε τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη και θα ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια της. Η αγάπη που έχω λάβει από την Κύπρο και την Ελλάδα στο Διαδίκτυο είναι τόσο μεγάλη και είμαι τόσο ευγνώμων. Θα ήθελα να τους κάνω υπερήφανους.

 

 

Έχω καινούρια τραγούδια και projects στα σκαριά κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Τα vibe των καινούριων τραγουδιών είναι ρυθμικά, με πολλές δυνατότητες και διαφορετικά από αυτά που κάνω συνήθως. Ωστόσο είναι 100% εκεί που θέλω να πάω με την μουσική μου. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον φορέα και τους ανθρώπους εκεί κι ελπίζω να ακούσουν την μουσική μου.

Σύμφωνα με όσα μας μετέφερε η Leea για το 2020 είχε υποβάλει στην ΕΡΤ το τραγούδι Bad Girl αλλά η χώρα μας ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει ως επόμενη εκπρόσωπο την Στεφανία.

Η Leea φαίνεται ότι κάνει στροφή στο στυλ των τραγουδιών που θέλει να ερμηνεύει κι ίσως κάποιο από αυτά δούμε και στην σκηνή του διαγωνισμού.

Θα θέλατε την Leea στην Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου; Πιστεύετε ότι και η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα της ελληνικής διασποράς θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στον διαγωνισμό;

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.