Κύπρος: Η συνέντευξη του Sandro Nicolas στο ΡΙΚ

Κύπρος: Η συνέντευξη του Sandro Nicolas στο ΡΙΚ

Ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου Sandro Nicolas παραχώρησε μια συνέντευξη στο ΡΙΚ, στην εκπομπή Happy hour με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γιόρτσιο.  Αρχικά ο Sandro συστήθηκε στο Κυπριακό κοινό μιλώντας για το background του και για την Ελληνική καταγωγή από την μεριά της μητέρας του, συγκεκριμένα από την Ζάκυνθο. Έπειτα μίλησε για τα μέχρι στιγμής μουσικά του βήματα στο Γερμανικό The Voice αλλά και το New Wave Festival όπου εκπροσώπησε τις ΗΠΑ.

Έπειτα ο Sandro ανέφερε πως η προσέγγιση του από το ΡΙΚ για την Eurovision έγινε από τον επιχειρηματία Ηλία Κοκοτό όπου του μετέφερε το ενδιαφέρον της Κυπριακής πλευράς. Ο Sandro δήλωσε ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και δήλωσε ότι θα δώσει το 100% των δυνάμεών του για μια καλή εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision και να κάνει περήφανους τους Κύπριους fans.

Ο Sandro δήλωσε επίσης ότι αν και δεν ήταν πολύ μεγάλος fan της Eurovision, του άρεσαν πολύ οι συμμετοχές της Κύπρου το 2018 και το 2019 με την Ελένη Φουρέιρα και την Τάμτα. Ο καλλιτέχνης δεν αποκάλυψε πολλά για την συμμετοχή του, δηλώνοντας πως δεν έχει σημασία το είδος της μουσικής που θα τραγουδήσει, αρκεί ναι βγαίνει από την καρδιά του και να αρέσει στον κόσμο. Το όνειρο του Sandro είναι να γίνει μέσω της Eurovision ένας καταξιωμένος και γνωστός καλλιτέχνης σε όλη την Ευρώπη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5CoZyaS_yjw

2 σκέψεις για το “Κύπρος: Η συνέντευξη του Sandro Nicolas στο ΡΙΚ

  1. Ok εκτός από 5-6 hardcore eurofans οι οποίοι ενθουσιάζονται κάθε χρόνο, τα σχόλια στην Κύπρο για τον Γερμανό είναι όλα αρνητικά. Ανάθεση σε έναν παντελώς άγνωστο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Κύπρο, καμία καριέρα πίσω του και καμιά δισκογραφία. Και όλα αυτά την στιγμή που υπάρχουν ΠΟΛΛΑ εγχώρια ταλέντα του ιδίου ή και ψηλότερου επιπέδου (βλέπε Μεταξάς για παράδειγμα). Με βάση ποιά κριτήρια επιλέγηκε ο συγκρεκριμένος άραγε; Ποιές γνωριμίες έχει;

  2. Πολύ καλά έκαναν που τον επέλεξαν γιατί είναι φωνάρα, είδες το βίντεο που τραγουδάει στο Γερμανικό THE VOICE? Δες πρώτα το βίντεο και μετά να έχεις άποψη και δεν δέχομαι το ρατσισμό από κανένα. Αν δεν στέλναμε και τότε τη Φουρέϊρα και στέλναμε κάποια άλλη με το ίδιο τραγούδι, ίσως και να ήταν μια από τις τελευταίες θέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.