Κύπρος: Δεν θα είναι ο Sandro ο επόμενος εκπρόσωπος | Aναζήτηση νέου καλλιτέχνη για το 2021!

Κύπρος: Δεν θα είναι ο Sandro ο επόμενος εκπρόσωπος | Aναζήτηση νέου καλλιτέχνη για το 2021!

Υπήρχε όλο το τελευταίο διάστημα σαν ενδεχόμενο κι όπως όλα δείχνουν τελικά ισχύει. Ο Sandro, που φέτος αναμενόταν να εκπροσωπήσει την Κύπρο στoν Διαγωνισμό της Eurovision, δεν θα είναι εκπρόσωπος της χώρας το 2021. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κυπριακού περιοδικού Tv Mania, που ταιριάζει και με δικές μας πληροφορίες, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας έχει πάρει την απόφαση η Κύπρος να εκπροσωπηθεί του χρόνου είτε από γνωστό καλλιτέχνη σε Κύπρο κι Ελλάδα είτε από καλλιτέχνη κυπριακής καταγωγής κι η όποια απόφαση για τον Sandro αφορούσε μόνο για το 2020.

Το θέμα συζητήθηκε πρόσφατα σε συνεδρία του ΡΙΚ με αφορμή το Eurovision: Europe Shine A Light που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαίου κι η απόφαση για νέο καλλιτέχνη το 2021 έχει ληφθεί. Μάλιστα η Κύπρος θα πορευθεί με την ίδια μέθοδο του 2019 και σε συνεργασία με δισκογραφικές εταιρίες που τα τελευταία χρόνια έχουν συνδράμει στην επαγγελματική εκπροσώπηση της χώρας.

Τα σχέδια για τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας έχουν ξεκινήσει κι ήδη οι υπεύθυνοι του ΡΙΚ έχουν κατά νου κάποια ονόματα-έκπληξη.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!

Πηγή εξωφύλλου: mylife.com.cy

2 σκέψεις για το “Κύπρος: Δεν θα είναι ο Sandro ο επόμενος εκπρόσωπος | Aναζήτηση νέου καλλιτέχνη για το 2021!

  1. Λυπηρο μεν, αλλα λογικο δε! Ο Sandro και το τραγουδι δεν τραβαγε καθολου φετος, και ο αποκλεισμος τους ηταν σχεδον σίγουρος! Εκτος, αν ολο σώζονταν στο στήσιμο live. Κριμα για τον Sandro, που ειναι ενα νεο παιδι με ταλέντο και του πηγαινει η EV.

    Η Ήβη Αδαμου μου φαντάζει φαβορί για το 2021. Και κυπραια και εχει ωριμασει φωνητικά και καλή στην σκηνη είναι…και την παίρνει ακόμα! Αν δεν πάνε με Ελευθερίου(?) π,χ τοτε ο Κακουριωτης ή ο Ιαν Στρατης καλοι ειναι.

    Μην εχουμε καμια Καλομοιρα ή Παπαριζου και τρελαθουμε! Νομιζω οτι και οι δυο θελουν! Να πω την αμαρτια μου, κριμα για τον Sandro, αλλα δεν θα τον ηθελα φετος! Χορευτικό με ξένο στίχο θα ειναι και φετος η επιλογή τους νομίζω!

    Οπως και να εχει καλη επιτυχια στην Κυπρο, απο τωρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.