Κροατία: Ακούστε την νέα version της συμμετοχής του Damir Kedžo, “Divlji Vjetre”

Κροατία: Ακούστε την νέα version της συμμετοχής του Damir Kedžo, “Divlji Vjetre”

Πριν από λίγη ώρα, στον επίσημο λογαριασμό του εκπρόσωπου της Κροατίας στο Youtube, Damir Kedžo, δημοσιεύτηκε η ανανεωμένη εκδοχή της συμμετοχής στην Eurovision “Divlji Vjetre”. 

To Divlji Vjetre με τον Damir Kedžo, επιλέχθηκε ανάμεσα από 16 συμμετοχές που διαγωνίσθηκαν στον εθνικό τελικό της χώρας Dora. Το αποτέλεσμα κρίθηκε κατά 50% από την ψήφο του κοινού και κατά 50% από την ψήφο των κριτικών επιτροπών.

Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε ένα δυνατό ντέρμπι μεταξύ της Mia Negovetić και του Damir Kedžo, οι οποίοι μάλιστα ήταν οι καλλιτέχνες που ερμήνευσαν τελευταίοι τα τραγούδια τους. Ενώ η Mia ήταν εκείνη που κέρδισε στην ψηφοφορία των επιτροπών, ο Damir ήρθε πρώτος στο televoting με αποτέλεσμα να υπάρξει ισοβαθμία στην κορυφή. Σε αυτήν την περίπτωση νικητής αναδείχτηκε ο καλλιτέχνης που είχε την μεγαλύτερη βαθμολογία στο κοινό με αποτέλεσμα ο Damir να είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Κροατία στο Ρότερνταμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.