Κατερίνα Στικούδη – Eurovision: “Θεωρούσα ότι υπάρχουν κλίκες – Δεν το σκέφτομαι να πάω”

Κατερίνα Στικούδη – Eurovision: “Θεωρούσα ότι υπάρχουν κλίκες – Δεν το σκέφτομαι να πάω”

“Η μουσική είναι ο πρωταγωνιστής”

Η Κατερίνα Στικούδη πήγε σήμερα στο “Πάμε Δανάη” και μίλησε για όλα όσα αναγράφονται για αυτήν στα sites και Blogs, καθώς το όνομά της ήταν ένα από τα υποψήφια, τόσο για το Survivor, όσο και για την Eurovision.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε για τον μουσικό διαγωνισμό, απαντώντας τα εξής:

“Θεωρούσα παλιά ότι για να πάρει μέρος ένας άνθρωπος στην Eurovision, πρέπει να σκεφτεί με ποια χώρα θα πάει να εκπροσωπήσει. Θεωρούσα ότι υπάρχουν κλίκες όσον αφορά τις βαθμολογίες σε διάφορα μπλοκ, οπότε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όταν είδα και την Τάμτα και άλλα κορίτσια και πήγαν πάρα πολύ καλά και επειδή είχαν και επιτυχίες μεγάλες, ευρωπαϊκές, δεν θα σου πω να κάνω το ίδιο, αλλά σκέφτηκα ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο δίκαια, όσον αφορά το αποτέλεσμα και από τις βαθμολογίες. Η μουσική είναι ο πρωταγωνιστής…”

Δείτε στο 1:59:00

https://www.megatv.com/gtvshows/186717/pame-danai-01-12-2020/?fbclid=IwAR0_BSV6i11r43pdj0RtRsnc9D6NtELwqD1wJC47gYE7X2DHlhAAUe2lsC0

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.