Καπουτζίδης-Κοζάκου:Good evening Europe

Καπουτζίδης-Κοζάκου:Good evening Europe

Good evening Europe θα πούν και εφέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου απο τη χώρα μας.
Και επειδή ένα δίδυμο που πετυχαίνει δεν το αλλάζεις-κατά πολλούς-η ΝΕΡΙΤ πατάει στα ΄σίγουρα΄και θα εμπιστευθεί και αυτή τη χρονιά το δίδυμο αυτό,για τη μετάδοση της 60ης Eurovision,σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στη μετάδοση μαζί με τη δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου Μαρία Κοζάκου και θα αναλάβουν μαζί την αναμετάδοση των δύο ημιτελικών και του τελικό του Σαββάτου στο φετινό πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.
Ο Γιώργος γνωστός για την αγάπη του στο διαγωνισμό,με τα συνήθως εύστοχα σχόλια του θα δώσει τη δική του πινελιά και εφέτος,εν μέσω γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς του σε ιδιωτικό κανάλι.ενώ η δημοσιογράφος που πρωτογνωρίσαμε τηλεοπτικά-όσον αφορά τον διαγωνισμό-το 2012 με τη χαρακτηριστική ΄ζεστή΄φωνή θα προσπαθήσει με τη σειρά της για μια ακόμα άρτια μετάδοση.
Καλή τους επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.